Αυτά τα σχέδια στο manicure είναι «très chic» αν έχεις κοντά νύχια

Ευαγγελία Αλπίδου

Τα κοντά νύχια μας εξασφαλίζουν μία άνεση και ευελιξία μέσα στην καθημερινότητά που δεν θα λέγαμε, ότι μας την παρέχουν τα μακριά νύχια.

Τα κοντά νύχια αποτελούν την πιο trendy επιλογή. Είναι κομψά, διαχρονικά και φαίνονται συνεχώς περιποιημένα. -Αν προσπαθείς με «νύχια και με δόντια» να κρατήσεις το manicure σου μακρύ χωρίς να σπάσει... από αυτή τη στιγμή και έπειτα θα σταματήσει να σε απασχολεί. Ουφφ! Μου έφυγε ένα βάρος, εσένα;

Μπορεί τα μακριά νύχια σε οβάλ ή τετράγωνο σχήμα και με ένα ωραίο έντονο χρώμα να τραβούν την προσοχή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο και τα κοντά νύχια. Τα κοντά νύχια μας εξασφαλίζουν μία άνεση και ευελιξία μέσα στην καθημερινότητά που δεν θα λέγαμε ότι μας την παρέχουν τα μακριά νύχια. Επιπλέον, όσο κι αν σου φανεί παράξενο, τα μακριά νύχια μαζεύουν μικρόβια και βρωμιές πιο εύκολα. -Αυτό είναι κάτι που δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου.

https://www.instagram.com/p/Cq6YHx8Pa0P/

Τετράγωνα, οβάλ ότι σχήμα κι αν επιλέξεις, τα κοντά νύχια θα είναι το ίδιο chic. Οι must αποχρώσεις στο manicure είναι το καφέ και το μπορντό, ενώ οι γήινες και ουδέτερες επικρατούν όλον το χρόνο. Αν θες να χαρίσεις μία glam πινελιά, επίλεξε ένα βερνίκι με glitters και να είσαι σίγουρη ότι τα άκρα σου θα αποκτήσουν ένα λαμπερό φινίρισμα που θα απογειώσει τα φθινοπωρινά looks.

Για ένα περιποιημένο manicure...

Για ένα περιποιημένο manicure δεν αρκεί μόνο, το βερνίκι που θα επιλέξεις... Πρέπει να περιποιείσαι τα νύχια σου καθημερινά. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Με τη βοήθεια της κρέμας χεριών. Το περίγραμμα του νυχιού είναι αυτό που κάνει το manicure να φαίνεται προσεγμένο και καθαρό. Το περίγραμμα γύρω από τα νύχια πρέπει να είναι συνεχώς ενυδατωμένο. Πρόσθεσε καθημερινά λίγη κρέμα χεριών ή λαδάκι πάνω στα πετσάκια και από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα δεις διαφορά.

https://www.instagram.com/reel/CwHgbZIssGI/

Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει μερικά σχέδια και βερνίκια που ταιριάζουν τέλεια και αναδεικνύουν τα κοντά νύχια. Είμαι σίγουρη ότι θα τα λατρέψεις ακόμα κι εσύ που ορκίζεσαι στο μακρύ manicure. Ρίξε μια ματιά...