Smart Shopping: 10 highlighters που κοστίζουν ως 20€ για να λάμψεις το Σαββατοκύριακο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Smart Shopping: 10 highlighters που κοστίζουν ως 20€ για να λάμψεις το Σαββατοκύριακο

Δεν χρειάζεται να βγεις εκτός budget για να αποκτήσεις λάμψη… We’ve got you girl!

To ΣΚ είναι εδώ και το μόνο που θέλουμε είναι α) να κοιμηθούμε, β) να ξενυχτήσουμε, γ) να λάμψουμε… όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά. Τα πρώτα δύο είμαστε βέβαιες ότι μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου, αλλά στο τρίτο μπορούμε να βοηθήσουμε! Για να χαρίσεις λάμψη στο πρόσωπό σου, τώρα που πλέον δεν είναι καλοκαίρι και δεν υπάρχει το summer glow που έχτιζες τόσους μήνες, πρέπει να βρεις το τέλειο highlighter.

High Gloss Skin: Το skincare trend που θα κυριαρχήσει το 2024 και πώς να το πετύχεις

pexels-ron-lach-8129896.jpeg

Χρειάζεσαι ένα προϊόν που να είναι στον τόνο που απαιτεί η επιδερμίδα σου (ψυχρό ή θερμό), στην υφή που το δέρμα σου έχει ανάγκη (πούδρα ή υγρή) και να είναι τόσο λαμπερό όσο μπορείς να υποστηρίξεις σαν χαρακτήρας (main character ή shy girl). Όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν μπορείς να μπεις σε ένα κατάστημα και να πάρεις το πρώτο highlighter που θα βρεις μπροστά σου, γιατί -πολύ απλά- δεν θα σου χαρίσει το αποτέλεσμα που χρειάζεσαι και έχεις ανάγκη.

Latte nails! Η νέα τάση στο μανικιούρ ταιριάζει τέλεια με τα φθινοπωρινά looks

Εδώ λοιπόν ερχόμαστε εμείς, για να σε προετοιμάσουμε σήμερα Σάββατο, λίγο πριν βγεις για τη βόλτα σου στα μαγαζιά. Παρακάτω έχουμε 10 highlighters για κάθε ανάγκη και χαρακτήρα, τα οποία μάλιστα δεν θα εκτροχιάσουν το budget σου γιατί κοστίζουν ως 20€. Ρίξε μία ματιά…