Latte nails! Η νέα τάση στο μανικιούρ ταιριάζει τέλεια με τα φθινοπωρινά looks

Πρόκειται για ζεστούς καφέ τόνους, όπως είναι τα χρώματα της καραμέλας, του κακάου και της σοκολάτας, τα οποία δίνουν ένα απίστευτο natural αποτέλεσμα πάνω στα νύχια.

Μπορεί ακόμα οι θερμοκρασίες να είναι υψηλές, αλλά τριγύρω στη φύση τα φύλλα από τα δέντρα έχουν αρχίσει να χάνουν το καταπράσινο χρώμα τους και να αποκτούν σιγά-σιγά όλες τις αποχρώσεις του καφέ. Αν και ακόμα, δεν έχουμε μπει σε φθινοπωρινό mood, ζεστά ροφήματα όπως το cappuccino και το latte έχουν γίνει η καθημερινή μας συνήθεια μέσα στην ημέρα. Το manicure είναι αυτό που έρχεται να μας φτιάξει τη διάθεση και να μας βάλει αμέσως σε cozy mood. Τα γήινα χρώματα έχουν τιμητική τους αυτή τη σεζόν, ταιριάζοντας τέλεια με την χρωματική παλέτα που επικρατεί στη φύση, αυτή την εποχή.

https://www.instagram.com/p/ClCU0CcMhHD/

Το νέο manicure θυμίζει το αγαπημένο ρόφημα

Πρώτα ήρθε το latte makeup, τώρα τα latte nails. Πρόκειται για ζεστούς καφέ τόνους, όπως είναι τα χρώματα της καραμέλας, του κακάου και της σοκολάτας, τα οποία δίνουν ένα απίστευτο natural αποτέλεσμα τόσο στο μακιγιάζ, όσο και στα νύχια. Το latte manicure έρχεται να απογειώσει τα άκρα μας και να τα κάνει να φαίνονται σαν τα αγαπημένα μας ζεστά ροφήματα. Τι είναι το latte manicure; Σκέψου, όλα τα χρώματα της αλμυρής καραμέλας, της μόκας, του μπεζ και της ζεστής σοκολάτας να blendάρονται μαζί και να βγάζουν την απόχρωση που θυμίζει τον αγαπημένο μας latte καφέ. Το latte manicure είναι κομψό, διαχρονικό και τα σχέδια ποικίλουν αναλόγως το στιλ σου. Μπορείς να επιλέξεις ένα λαμπερό εφέ, γραμμές και abstract σχέδια τα οποία θα χαρίσουν μία παιχνιδιάρικη πινελιά πάνω στα νύχια. Τα καφέ νύχια είναι το «νέο μαύρο» που θα κάνουμε και θα ξανά κάνουμε στο manicure μας αυτή τη σεζόν.

https://www.instagram.com/reel/CirIHg_viau/

Το latte manicure, έχει γίνει τόσο δημοφιλή γιατί όλες οι καφέ αποχρώσεις μπορούν να ταιριάξουν τέλεια σε κάθε τόνο επιδερμίδας και το κυριότερο να χαρίσουν μία stylish πινελιά στα φθινοπωρινά outfits της εποχής. Αν ακόμα το σκέφτεσαι, τα παρακάτω nail arts θα σε βάλουν αμέσως σε cozy mood και θα σε πείσουν να κλείσεις το επόμενο ραντεβού στην μανικιουρίστ σου. Ρίξε μία ματιά...