Είναι Κυριακή! Ας χαζέψουμε μανικιούρ με γατάκια…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Είναι Κυριακή! Ας χαζέψουμε μανικιούρ με γατάκια…

Δεν χρειάζονται πολλές δικαιολογίες για να χαζολογήσουμε στο κινητό μας Κυριακή πρωί, αλλά τα γατάκια -αν σε ρωτήσει κανείς- είναι τέλεια δικαιολογία!

Εδώ στο beauty department λατρεύουμε τα ζώα! Σκυλάκια, παπαγαλάκια, γουρουνάκια, ιγκουάνα, αγελάδες, οικόσιτα και ζώα της φάρμας, όλα έχουν την αγάπη μας. Σήμερα ωστόσο, τα γατάκια έχουν την τιμητική τους. Γιατί; Γιατί όχι; Είναι Κυριακή και σκοπεύουμε να χαζέψουμε μερικά μανικιούρ, και τέλοσπάντων ποιος χρειάζεται να αναρωτιέται «γιατί» όταν μιλάμε για τρισχαριτωμένα, χνουδωτά γατάκια;

Latte nails! Η νέα τάση στο μανικιούρ ταιριάζει τέλεια με τα φθινοπωρινά looks

https://www.instagram.com/p/Cynt9IWoevz/

Τώρα, γιατί να τα θέλουμε στο μανικιούρ μας θα αναρωτιέσαι, και πόσο chic μπορεί να είναι ένα σχέδιο με μουστάκια και αυτιά; Πολύ θα σου απαντήσουμε και τα σχέδια που έχουν ετοιμάσει μερικές από τις αγαπημένες μας makeup artist είναι η απόδειξη. στην gallery που θα βρεις με μερικά ακόμα scroll, έχουμε συγκεντρώσει τα πιο κομψά, όμορφα και χαριτωμένα nail art με γατάκια για να σε κάνουμε να χαμογελάσεις.

French manicure! 6 μίνιμαλ σχέδια που λατρεύουν οι Γαλλίδες

https://www.instagram.com/p/CyFob3Cou9d/

Φτιάξε λοιπόν έναν ακόμα καφέ, πάρε αγκαλιά το γατάκι σου και ξεκίνα να scrollάρεις μαζί με εμάς! Και σε περίπτωση που δεν έχεις γατάκι και θέλεις να αποκτήσεις ένα, στο A Little Shelter της Κατρίνας Τσάνταλη αλλά και σε δεκάδες ακόμη rescue centers θα βρεις το γατάκι ή το σκυλάκι που θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος. Καλή Κυριακή Queen!