Τις Κυριακές οι θερμίδες δεν μετρούν, ας δούμε λοιπόν #pizzanails και ας φάμε λιγάκι…

Τις Κυριακές οι θερμίδες δεν μετρούν, ας δούμε λοιπόν #pizzanails και ας φάμε λιγάκι…

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στην πίτσα; Κανείς! Ποιος θα αντισταθεί σε λαχταριστά σχέδια με πίτσες στα νύχια; Και πάλι κανείς!

Σήμερα είναι Κυριακή και μπορούμε να πούμε ότι είναι μελαγχολική. Μας αρέσει, μην μας παρεξηγείς, απλά ψάχνουμε δικαιολογίες για να κάνουμε πράγματα που αγαπάμε αλλά… δεν πρέπει να κάνουμε συχνά, όπως για παράδειγμα το να τρώμε μία ολόκληρη πίτσα η κάθε μία! Καθώς λοιπόν κάθε Κυριακή μοιάζει με το τέλος των διακοπών, αποφασίσαμε ότι σήμερα χρειαζόμαστε πίτσες για να νιώσουμε καλύτερα.

via GIPHY

Black Cherry Manicure! Αυτή η απόχρωση ταιριάζει τέλεια σε κοντά νύχια

Απόψε λοιπόν θα παραγγείλουμε πίτσες, θα τις φάμε χωρίς τύψεις και θα περάσουμε περίφημα. Όχι, όχι, όχι, μην σκέφτεσαι τις θερμίδες, ξέχασέ τις. Φήμες λένε ότι, τις Κυριακές, οι θερμίδες δεν μετρούν, και εμείς επιλέγουμε να πιστέψουμε αυτή τη φήμη, όσο αστεία και αν είναι (γιατί είναι πράγματι αστείο).

via GIPHY

Είναι Κυριακή! Ας χαζέψουμε μανικιούρ με γατάκια…

Όλη μέρα λοιπόν θα σκεφτόμαστε το βράδυ και την ταινία που θα δούμε μαζί με τον τυρένιο πειρασμό που θα παραγγείλουμε και για να σε βάλουμε στο ίδιο mood, βρήκαμε και nail art με μικροσκοπικές πίτσες! Παρακάτω θα δεις νύχια στολισμένα με σχέδια… σκέτους πειρασμούς γι’ αυτό ένα scroll για να σου ανοίξει η όρεξη και μην το σκέφτεσαι πολύ!