Ρόδι: Οι δεκάδες ευεργετικές του ιδιότητες και τα top προϊόντα που το περιέχουν

Ρόδι: Οι δεκάδες ευεργετικές του ιδιότητες και τα top προϊόντα που το περιέχουν

Βάλε το ρόδι στην καθημερινή σου περιποίηση από σήμερα και ανακάλυψε πόσα μπορεί να κάνει για εσένα ως τα Χριστούγεννα!

Το ρόδι είναι ένα αγαπημένο φρούτο για πολλούς και μετά από το σημερινό μας άρθρο, θα γίνει αγαπημένο όλων των beauty addicts. Βλέπεις, το ρόδι, ο καρπός της τύχης, της γονιμότητας και της αφθονίας, είναι γεμάτο ευεργετικές ιδιότητες τόσο για τον οργανισμό μας, όσο και για την ομορφιά μας. Πρόκειται για μία υπερ-τροφή, γεμάτη πλούσια συστατικά και αντιοξειδωτικά για τον οργανισμό μας, επομένως, αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα συστατικά της κοσμετολογίας. Γιατί όμως αποφασίσαμε να μιλήσουμε για το ρόδι σήμερα;

pexels-simon-berger-2996250.jpg

Secret ingredient! Η κασία είναι το φυτό που μπορεί να επαναφέρει τη φρεσκάδα στην όψη σου

Μα είναι τόσο γιορτινό, κόκκινο, ζουμερό και τα Χριστούγεννα δεν είναι παρά μία ανάσα μακριά! Ακόμα, υπάρχουν τόσα προϊόντα που κρύβουν μέσα τους τις ευεργετικές του ιδιότητες που δεν μπορούσαμε να μην τα μοιραστούμε μαζί σου. Στην gallery Που ακολουθεί θα βρεις προϊόντα που περιέχουν όλη τη «μαγεία» του ροδιού και τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, έτοιμα να σου τις προσφέρουν από την κορυφή ως τα νύχια.

pexels-jessica-lewis-992816.jpg

Goodlife By Gina THE SERUM: Ένα νέο προϊόν με έμπνευση από την Ελλάδα και την καλή ζωή

Έχουμε ένα σαμπουάν που κάνει θαύματα για τα βαμμένα μαλλιά, ένα απολεπιστικό σώματος σκέτο γλύκισμα, μία μάσκα προσώπου για περιποίηση on the go και άλλα πολλά. Ποιο είναι το δικό μας αγαπημένο από αυτά που θα βρεις παρακάτω; Μας ήταν πολύ δύσκολο να διαλέξουμε, αλλά αφού πρέπει, επιλέγουμε το The Serum by GoodLife by Gina. Είναι ένας ορός προσώπου με δεκάδες δράσεις και οφέλη για την επιδερμίδα μας, για τον οποίο σου έχουμε μιλήσει πολλάκις.

Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll, ανακάλυψε αυτόν τον ορό και τα υπόλοιπα αγαπημένα μας προϊόντα με ρόδι, και βάλε τα όλα στη λίστα των αγορών σου. Enjoy Queen!