‘tis the season! 10+1 κεριά που μυρίζουν Χριστούγεννα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
‘tis the season! 10+1 κεριά που μυρίζουν Χριστούγεννα

Εδώ στο beauty department μας αρέσει να φτιάχνουμε γιορτινή ατμόσφαιρα με τα κεριά μας και μοιραζόμαστε μαζί σου τα αγαπημένα μας και πιο… Christmassy!

Τα Χριστούγεννα δεν είναι ακόμα εδώ αλλά… Οκ εντάξει, είναι εδώ! Με το που μπαίνει ο Δεκέμβριος, έρχονται και τα Χριστούγεννα, οι γιορτές, το στόλισμα και η μυρωδιά των Χριστουγέννων. Τα σπίτια μας αποκτούν τη μυρωδιά των φρεσκοψημένων μελομακάρονων, του έλατου και όλα αυτά τα γνώριμα πράγματα για τα οποία ανυπομονούμε. Ναι, τα Χριστούγεννα έχουν ιδιαίτερη και λατρεμένη μυρωδιά, και εμείς εδώ το beauty department τη λατρεύουμε (όπως και πολλές άλλες μυρωδιές). Έχουμε εμμονή με τα αρώματα όπως ίσως θα έχεις καταλάβει, και ένα από τα πλέον αγαπημένα μας πράγματα είναι να ανάβουμε κεριά που δημιουργούν την πιο cozy χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

pexels-isil-15145828.jpeg

Αποφασίσαμε λοιπόν σήμερα, Τρίτη, να αφιερώσουμε την ημέρα αυτή του Advent Calendar μας σε όλα εκείνα τα κεριά που ανάβουμε κάθε χρόνο, σε κεριά που θα ανάψουμε φέτος γιατί είναι limited edition και σε άλλα κεριά που απλά μας θυμίζουν Χριστούγεννα. Έχουν όλα ζεστές, απολαυστικές νότες που κάνουν τον χώρο να μοσχοβολά γιορτές και αγάπη και για να μην σε κρατήσουμε περισσότερο σε αγωνία, δεν θα μακρηγορήσουμε.

Κάνε μερικά scroll ακόμα για να ανακαλύψεις όλα τα κεριά των φετινών Χριστουγέννων και να τα βάλεις στην προσωπική σου shopping list ή στη λίστα με τα δώρα που θέλεις να χαρίσεις. Γιατί ναι, ένα κερί είναι υπέροχο δώρο στις γιορτές. Let’s go Queen, μύρισε Χριστούγεννα…

RITUALS, SAVAGE GARDEN

rituals.png

Με άρωμα πράσινου βετιβέρ. Είναι φρέσκο και ντελικάτο, σαν ένας κατάφυτος κήπος τον χειμώνα.

MAISON FRANCIS KURKDJIAN, JASMIN D'HIVER CANDLE

maison.png

Aποκαλύπτει όλη την ποίηση ενός χιονισμένου κήπου με λουλούδια όπου οι νότες του γιασεμιού συνδυάζονται με νότες μάνγκο.

BAOBAB COLLECTION, MY FIRST BAOBAB PLATINUM

baobab.png

Με νότες από γκρέιπφρουτ, κεχριμπάρι και βετιβέρ, θα φέρει μια πινελιά φρεσκάδας στο σπίτι σου.

BYREDO, CHOCO MASCARPONE

byredo.png

Γεμάτο καραμελωμένους θησαυρούς, προσφέρει την «παρηγορητική αγκαλιά» των εορτών σε έναν ελκυστικό αρωματικό συνδυασμό.

NEOM ORGANICS LONDON, REAL LUXURY 3 WICK SCENTED CANDLE

neom.png

Ένα σύνθετο μείγμα που περιλαμβάνει 24 από τα πιο αγνά αιθέρια έλαια, όπως λεβάντα, γιασεμί και ροδόξυλο Βραζιλίας.

DIPTYQUE, SAPIN CANDLE

dipt.png

Aποπνέει ζωντανές νότες από πεύκα του βουνού σε μια κρύα νύχτα του χειμώνα.

MOLTON BROWN, MARVELLOUS MANDARIN & SPICE SIGNATURE CANDLE

molton.png

Mε νότες από λαμπερό μανταρίνι, πλούσια κανέλα και αποξηραμένα φρούτα για να δημιουργήσεις την πιο εορταστική ατμόσφαιρα.

ACQUA DI PARMA, CANDLE NEVE FRESCA

acqua.png

Οι αστραφτερές νότες εσπεριδοειδών και φρέσκου κυκλάμινο αναμειγνύονται με τη ζεστασιά του musk και του μεταξένιου σανταλόξυλου.

EDITIONS DE PARFUMS FREDERIC MALLE, ROSA RUGOSA CANDLE

Copy of Untitled Design - 1

Αυτό το άρωμα αιχμαλωτίζει το τριαντάφυλλο στην πιο όμορφη στιγμή του: όταν πρέπει να αγωνιστεί για να παραμείνει εύθραυστο.

PENHALIGON'S, ROANOKE IVY CANDLE

peh.png

Μυρίζει γήινος κισσό, πλούσια φρούτα, μαλακά λουλούδια και πιο μαλακά ξύλα.

APIVITA, ΦΥΣΙΚΟ ΚΕΡΙ ΚΕΔΡΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΓΑΡΥΦΑΛΟ

apivita.png

Με αιθέρια έλαια Γαρύφαλλου, Πορτοκαλιού, Κανέλας, Κέδρου και Τριαντάφυλλου, τονώνει τις αισθήσεις και δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα.