Η Ευδοκία Ρουμελιώτη στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της αλλά έλειπε ο «αρχηγός» τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ευδοκία Ρουμελιώτη στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της αλλά έλειπε ο «αρχηγός» τους

«Οι άνθρωποι που μας λείπουν είναι πάντα στο μυαλό, στην καρδιά και τις αναμνήσεις μας» έγραψαν στην Ευδοκία Ρουμελιώτη που μνημόνευσε στην ανάρτησή της την αγαπημένη της φίλη.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη και τον γιο τους, Δημήτρη, μπήκαν και αυτοί στο πνεύμα των Χριστουγέννων στολίζοντας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Βέβαια, ο φετινός στολισμός είχε μια μεγάλη διαφορά για την ηθοποιό κι αυτό γιατί έλειπε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο από την χαρούμενη γι' αυτούς ετήσια στιγμή.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και η αναφορά στην Κατερίνα Χέλμη

Όπως έγραψε λοιπόν, στην ανάρτησή με το χριστουγεννιάτικο δέντρο της η Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ορίστε και φέτος το δέντρο μας ...τα καταφέραμε ... Έλειπε βέβαια ο αρχηγός μας αλλά κάπου από πάνω θα μας κοίταζε και θα γελούσε με τις μπάλες που καταστρέψαμε πριν καλά καλά της βγάλουμε από το κουτί τους .Καλές γιορτές σε όλους μας με αγάπη και συμπόνια !!!!».

Ο «αρχηγός» στον οποίο αναφέρθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη που «έλειπε» από τον στολισμό του δέντρου δεν ήταν άλλος από την ηθοποιό Κατερίνα Χέλμη, η οποία έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 84 χρονών.

https://www.instagram.com/p/C0ZkG8kIwaf/

Οι δυο γυναίκες είχαν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την Ευδοκία Ρουμελιώτη να θεωρεί την ηθοποιό δεύτερη μητέρα της. Η Κατερίνα Χέλμη πολύ συχνά την επισκεπτόταν μάλιστα, στο σπίτι της και είχαν και σαν έθιμο να στολίζουν μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Γι' αυτό και η ηθοποιός θέλησε να αναφερθεί στην φετινή αναρτησή της στο άτομο που της έλειπε πιο πολύ από τους φετινούς στολισμούς.

Άλλωστε, η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε κάνει και μια πολύ συγκινητική ανάρτηση «αποχαιρετώντας» την αγαπημένη της φίλη, μετά την είδηση του θανάτου της, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία μαζί και με την Μαρία Καβογιάννη στην οποία έγραφε: «Έφυγε σαν άγγελος… Η Κατερίνα μου… η φίλη μου…Η γυναίκα που όταν έχασα την δική μου μάνα με έχωσε βαθιά μέσα την αγκαλιά της… Η γυναίκα που δεν ήξερες πόσο χρόνων είναι γιατί η ηλικία της ήταν μόνο ένας αριθμός. Η γυναίκα που μου έμαθε τόσα πολλά και για την δουλειά αλλά πάνω από όλα για την ζωή…. Το ευχαριστώ είναι τόσο φτωχό μπροστά σε όλα αυτά που νιώθω και αισθάνομαι και χρωστάω σε αυτή την γυναίκα. Πέτα ψηλά Κατερίνα μου όπως μόνο εσύ ξέρεις. Θα είσαι μέσα μου για πάντα».

https://www.instagram.com/p/CrF4rXRIoC1/

Το cozy σπίτι της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

H Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί να κρατούν την οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως πολύ συχνά η ηθοποιός δημοσιεύει στα social media της φωτογραφίες με τον σύζυγό της γράφοντας τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνον.

Αυτή την «ζεστασιά» αποπνέει και το σπίτι του όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.