Editor’s Choice: Αυτά τα αρωματικά αφρόλουτρα θα σε χαλαρώσουν και θα σε αποφορτίσουν

Ευαγγελία Αλπίδου
Editor’s Choice: Αυτά τα αρωματικά αφρόλουτρα θα σε χαλαρώσουν και θα σε αποφορτίσουν

Άναψε αρωματικά κεριά στο μπάνιο, βάλε χαλαρωτική μουσική και απόλαυσε ένα ζεστό αφρόλουτρο.

Μήπως ήρθε η ώρα για ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο; Νομίζω, πως ναι! Μετά από μία δύσκολη και κουραστική εβδομάδα, έχουμε την ανάγκη από ένα καυτό ντους που θα ξεκουράσει το σώμα και θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα μας.

Το ντους για εμένα δεν είναι μία απλή υπόθεση, είναι μία ιεροτελεστία! Είναι η στιγμή που θα αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου και θα αποφορτιστώ από τις σκέψεις της δουλειάς. Εκείνη, λοιπόν, τη στιγμή το μόνο που έχω ανάγκη είναι ένα μυρωδάτο αφρόλουτρο.

Ώρα για ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο...

Τα αφρόλουτρα εκτός το ότι αφήνουν μία επιδερμίδα καθαρή και απαλή σαν μετάξι, έχουν όλες αυτές τις ευωδιαστές μυρωδιές που σου φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο το ντους σου: να ανάψεις αρωματικά κεριά στο μπάνιο, να βάλεις χαλαρωτική μουσική και να απολαύσεις ένα ζεστό αφρόλουτρο. -Θα σου πρότεινα να κλείσεις το τηλέφωνό σου εκείνη την ώρα για να μην σε ενοχλήσει κάνεις.

The Queen's Experts: 3 pro tips για να εφαρμόσεις τέλεια το concealer

pexels-cottonbro-studio-4156296.jpg

Η φρεσκάδα και τα έντονα αρώματα του αφρόλουτρου θα διαχέονται από το δέρμα σου σε όλο τον χώρο! Γι' αυτό, επέλεξε ένα αφρόλουτρο με άρωμα βανίλιας, με εσπεριδοειδή, με καρύδα και χάρισε στο δέρμα σου ανεπανάληπτη μυρωδιά και βαθιά ενυδάτωση. Το πλούσιο άρωμα τους θα σε συντροφεύσει μέσα στην ημέρα και θα πιάσεις το εαυτό σου να ξεχάσει να φορέσει το αγαπημένο του άρωμα. Μην ανησυχείς! Η φρεσκάδα που θα αποπνέει το δέρμα σου θα είναι μοναδική!

Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει μερικά από τα πιο μυρωδάτα αρώματα που μου αρέσει να μυρίζω με τις ώρες στο διάδρομο του supermarket και δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω... Ρίξε μία ματιά!