Τα μαλλιά σας είναι δύσκολα;

Τα μαλλιά σας είναι δύσκολα;

Μία νέα φιλοσοφία στην περιποίηση μαλλιών από την Wella Professionals.

Ο hair expert Eugene Souleiman παρατηρεί: «Η Wella Professionals έχει δημιουργήσει προϊόντα περιποίησης υψηλής απόδοσης, με πολυτελή συστατικά και υπέροχα αρώματα που μου επιτρέπουν να δημιουργώ όμορφα μαλλιά τα οποία μπορεί κανείς να απολαμβάνει με όλες τις αισθήσεις του. Τα μαλλιά δείχνουν λεία και λαμπερά, είναι απίστευτα απαλά στην αίσθηση και αποπνέουν φρεσκάδα και αναζωογόνηση.»

Η Wella Professionals επένδυσε την εξειδίκευσή της στη δημιουργία μιας σειράς προϊόντων που συμπληρώνουν ιδανικά τα προϊόντα χρώματος της Wella, διατηρώντας τη λάμψη του χρώματος μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο. Έτσι, μπορείτε να είστε ήσυχες ότι τα μαλλιά σας θα είναι υγιή και λαμπερά για όσο διάστημα χρειαστεί.

Σε αυτή τη σειρά υπάρχουν προϊόντα εντατικής περιποίησης για δύσκολα μαλλιά, ώστε να ικανοποιούνται οι εξειδικευμένες ανάγκες σας. Σε αυτά εντάσσεται και η Θεραπεία για δύσκολα βαμμένα μαλλιά, που με τακτική χρήση εξασφαλίζει τέλειο χρώμα. H Θεραπεία για δύσκολα βαμμένα μαλλιά της Wella Professionals, ανήκει στη σειρά Brilliance που υπόσχεται περιποίηση για χρώμα όλο ζωντάνια. Διασφαλίζει το χρώμα των μαλλιών και ταυτόχρονα αναδεικνύει το χρωματικό αποτέλεσμα για μεγαλύτερη διάρκεια, χάρη σε έναν πανίσχυρο συνδυασμό αντιοξειδωτικών συστατικών, όπως η βιταμίνη E.

Θα τη βρείτε αποκλειστικά στα κομμωτήρια.