Δύναμη σε μία σταγόνα

Δύναμη σε μία σταγόνα

Ο Ορός Age Perfect Εντατική Θρέψη της L'Oreal Paris είναι πραγματική θρέψη για τις ώριμες επιδερμίδες.

Στην ηλικία των 50 και μετά, η αφυδάτωση είναι συχνό φαινόμενο, και προκαλείται γιατί τα αποθέματα των απαραίτητων θρεπτικών στοιχείων της επιδερμίδας έχουν αρχίσει να μειώνονται. Επιπλέον, η επιδερμίδα χάνει την πυκνότητά της, ξηραίνεται και γίνεται εύθραυστη ενώ οι υποστηρικτικές ίνες φθείρονται και το πρόσωπο αρχίζει να χαλαρώνει.

Ο θαυματουργός ορός Age Perfect Εντατική Θρέψη της L'Oreal Paris συνδυάζει την αποτελεσματικότητα ενός ορού περιποίησης για ώριμες επιδερμίδες με την υπέροχη αίσθηση μιας καινοτόμου και ρευστής υφής, μέσα σε μια ειδική φιάλη με σταγονόμετρο για να έχετε πάντα την κατάλληλη δόση.

Eίναι ένα gel που μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα μετατρέπεται σε δροσερό υγρό, απελευθερώνοντας την υδατική φάση, τα έλαια και τα ενεργά συστατικά που περιέχει. Κάθε σταγόνα περιέχει 10 εκατομμύρια μικρο-σταγόνες πολύτιμων συστατικών για πιο εντατική θρέψη και απόλυτη επανόρθωση. Συνδυάζει τεχνική υπεροχή και ευχαρίστηση με μία ανάλαφρη και ταυτόχρονα πλούσια υφή.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνος του ή πριν από την κρέμα ημέρας ή/και νύχτας από τη σειρά Age Perfect Εντατική Θρέψη για πιο ενισχυμένα αποτελέσματα.