Απολέπιση χωρίς ερεθισμούς

Απολέπιση χωρίς ερεθισμούς

Χαρίστε φωτεινότητα, λείανση και νεανική όψη στο δέρμα σας, κάνοντας εντατική απολέπιση χωρίς ερεθισμούς με το Intensive Resurfacing Peel της Murad.

Το Ιntensive Resurfacing Peel - 4 x 5ml της Murad αποτελεί μια ισχυρή απολεπιστική - αντιρυτιδική θεραπεία 2 εβδομάδων σε αμπούλες μονοδόσης σε πρακτική και οικονομική συσκευασία. Ανήκει στη σειρά Age Reform® Ιntensives, με αντιγηραντική τεχνολογία αιχμής που βασίζεται στο σύμπλεγμα Durian Cell Reform™ και περιέχει τη «συνταγή» Murad δηλ. αντιοξειδωτικά, ενυδατικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά, σε ένα μόνο δραστικό συστατικό. Το σύμπλεγμα αυτό βοηθά το δέρμα να παραμείνει νεανικό, ενισχύει τη διείσδυση των συστατικών που καταπολεμούν τη γήρανση & αποκαθιστά τη φθορά από τα σημάδια γήρανσης, τόσο στην επιφάνεια όσο και εσωτερικά σε κυτταρικό επίπεδο.

Η κάθε αμπούλα της συσκευασίας αυτής εξασφαλίζει την ήπια απολέπιση του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα, διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, ενισχύοντας έτσι την απόδοση των ενεργών συστατικών. Το αποτέλεσμα είναι φωτεινό, λείο και πιο νεανικό δέρμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, με την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων να είναι γεγονός και την κυτταρική ανανέωση σε πλήρη ισχύ.

Έρευνες επίσης, έχουν δείξει πως, με τη συστηματική χρήση του προϊόντος επιτυγχάνεται εντατική απολέπιση του δέρματος, χωρίς ερεθισμούς ή παρενέργειες που, συχνά, εμφανίζονται μετά από εφαρμογές παρεμβατικών peelings ή μετά από μικροδερμοαπόξεση.

Θα το βρείτε στο e-shop στο www.murad.gr & σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής.