Μόνιμη αποτρίχωση στο... σπίτι

Μόνιμη αποτρίχωση στο... σπίτι

Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας με την πρωτοποριακή συσκευή Silk' n Flash & Go, αποκλειστικά από την Κωτσόβολος

Το timing δεν μπορούσε να είναι καλύτερο: τώρα που ο υδράργυρος ανεβαίνει σταθερά και η βελούδινη επιδερμίδα είναι βασική προτεραιότητα στο beaute μας. Η Κωτσόβολος, η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, λάνσαρε αποκλειστικά στα καταστήματά της τη νέα πρωτοποριακή συσκευή Silk' n Flash & Go, της εταιρείας Silk' n, για μόνιμη αποτρίχωση στο σπίτι.

Απόλυτα ασφαλής και με αποδεδειγμένη δράση, η Silk' n Flash & Go είναι η πρώτη συσκευή με τεχνολογία φωτός για χρήση στο σπίτι, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να απαλλαχθεί από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, χωρίς να είναι αναγκασμένη να μετακινηθεί από τον προσωπικό της χώρο και βέβαια, με έναν ιδιαίτερα budget friendly τρόπο σε σχέση με τις επαγγελματικές θεραπείες laser. Μέσω μίας πολύ απλής και ανώδυνης διαδικασίας, η Silk' n Flash & Go προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα, έως και 50% μείωση της τριχοφυΐας μετά από μόλις 3-4 αγωγές, χωρίς να είναι απαραίτητη η συνταγογράφηση από ειδικό γιατρό.

Βασισμένη στην τεχνολογία Home Pulse Light (HPLTM), η οποία είναι ιδιοκτησία της Home Skinovations (σημειώστε πως διαθέτει και έγκριση από τον FDA), στηρίζεται στο συνδυασμό της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης με μία μοναδική ηχητική δράση, προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, συγκρίσιμα με εκείνα των επαγγελματικών laser.

Εσείς απλά κάντε μια βόλτα από το κοντινότερο κατάστημα Κωτσόβολος (ή επισκεφθείτε το site www.kotsovolos.gr ή την σελιδα της εταιρείας στο facebook) και τα υπόλοιπα αφήστε τα στην hi-end συσκευή Silk' n Flash & Go- το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι τέλειο!