10+2 δώρα έως 20 ευρώ που θα κάνουν τις μαμάδες μας (ακόμα) πιο όμορφες!

10+2 δώρα έως 20 ευρώ που θα κάνουν τις μαμάδες μας (ακόμα) πιο όμορφες!

Ένας οδηγός με ενδιαφέροντα και budget friendly προϊόντα μακιγιάζ και φροντίδας, για να μην ψάχνετε την τελευταία στιγμή  

mommy_makigiaz
mommy_peripoiisi2_copy_copy



1. Sephora Volume Booster Gloss Serum. Ένα λιπ γκλος με απίθανη καλλυντική φόρμουλα, που «γεμίζει» τα χείλη εκ των έσω, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο νεανικά ενώ τους χαρίζει ένα υπέροχο, ζουμερό χρώμα. Εμείς λατρέψαμε αυτό το ζωηρό κοραλί που είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαιρινό νεσεσέρ. (12,90 ευρώ)
2. Maybelline New York The Falsies Flared. Η νέα μάσκαρα της Maybelline δημιουργεί ένα εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων που μαγνητίζει το βλέμμα, τους δίνει όγκο και καμπύλη, ενώ τους χαρίζει βαθύ, πλούσιο χρώμα. (14,95 ευρώ)
3. Essie Ole Caliente. Ένα κόκκινο-πορτοκαλί χρώμα με ροζ undertone, που δένει τέλεια με την μαυρισμένη επιδερμίδα. (12,50 ευρώ)
4. Benefit Hoola. Μεταξένιο bronzer, που γίνεται ένα με την επιδερμίδα και της δίνει ένα φυσικό, μπρονζέ χρώμα σα να την έχει φιλήσει ο ήλιος. (17 ευρώ, αποκλειστικά στα Sephora)
5. Sephora Vanity Case. Μοντέρνο και κομψό, σε καλοκαιρινή aqua απόχρωση, μεταφέρει να απαραίτητα του beaute με στυλ. (17,90 ευρώ)





1. L'Oréal Paris Στιγμιαίος ορός Revitalift Ολική Αναδόμηση 10. Έξυπνο αντιγηραντικό serum που καταπολεμά τα 10 σημάδια γήρανσης σε μία μόνο ώρα! (20,95 ευρώ)
2. Vichy Purete Thermale Ντεμακιγιάζ 3 σε 1. Το Α για υγιή, λαμπερή επιδερμίδα είναι ο σωστός καθαρισμός- και αυτό το 3 σε 1 προϊόν τον εξασφαλίζει με μια κίνηση. (12,90 ευρώ τα 200 ml)
3. Olay Provital. Κρέμα ημέρας ειδικά σχεδιασμένη τις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας. Προσφέρει περιποίηση, προστασία και αναζωογόνηση κι διαθέτει δείκτη προστασίας 15. (16,49 ευρώ)
4. La Roche-Posay Anthelios XL Fluide Teinte SPF50+. Ένα δώρο που δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει για πολύ στο ράφι με τα καλλυντικά, καθώς συνδυάζει την υψηλή προστασία, λεπτόρρευστη υφή και ελαφρύ χρώμα, οπότε φοριέται άνετα και σαν ελαφριά βάση. (18,45 ευρώ)
5. Caudalie Crushed Cabernet Scrub. Ένα απολεπιστικό σώματος-must για το μπάνιο: κουκούτσια απο σταφύλι και μαύρη ζάχαρη απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας βελούδινη την επιδερμίδα. Την ίδια στιγμή, τα 6 αιθέρια έλαια που περιέχει, αποσυμφορούν και καταπολεμούν την κυτταρίτιδα. (20,80 ευρώ)
6. Roger & Gallet Huile Sublime Bois d' Orange. Ξηρό λάδι θρέψης και ενυδάτωσης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, με 6 φυτικά έλαια και αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού για τόνωση. (14,90 ευρώ τα 30 ml)
7. Κorres Αφρόλουτρο και Body Milk Ιris./Lily of the Valley/Cotton. Το αφρόλουτρο καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα ενώ το Body Milk την περιποιείται βαθιά, αγκαλιάζοντάς την με ένα θηλυκό κοκτέιλ από λουλουδάτες νότες και πουδρέ τελείωμα. (6,50 ευρώ και 7 ευρώ αντίστοιχα).