Έντονη λιπαρότητα; Η Moroccanoil έχει τη λύση!

Έντονη λιπαρότητα; Η Moroccanoil έχει τη λύση!

Το Oily Scalp Treatment μεταμορφώνει την επιδερμίδα του κεφαλιού, με ένα ευεργετικό blend αιθέριων ελαίων

Η φιλοσοφία της Moroccanoil, που την έχει κάνει να βρίσκεται ανάμεσα στα αγαπημένα brands των beauty addicts και των celebrities, είναι να περιποιείται την τρίχα σε βάθος και να αποκαθιστά την υγεία και τη λάμψη της, με τη δύναμη του ελαίου argan και άλλων εκλεκτών φυσικών συστατικών.


Και, επειδή η υγεία των μαλλιών ξεκινάει από τη ρίζα, η Moroccanoil έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική θεραπεία για το τριχωτό της κεφαλής που ταλαιπωρείται από την λιπαρότητα. Το Moroccanoil Oily Scalp Treatment είναι μια φόρμουλα στοχευμένης δράσης με έλαιο argan και ένα μοναδικό μείγμα αιθέριων ελαίων που εξισορροπούν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα της κεφαλής ενώ συγχρόνως μειώνουν την έκκριση λιπαρότητας. Επιπλέον, περιέχει και βιολογικό έλαιο τζίντζερ, το οποίο βοηθά στη τόνωση της επιδερμίδας του τριχωτού της κεφαλής, στην αύξηση της κυκλοφορίας και στη ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος.


Πώς θα το χρησιμοποιήσετε: Χωρίστε τα μαλλιά σε δύο τμήματα και εφαρμόστε μια γεμάτη σταγόνα της θεραπείας. Κάντε μασάζ στο κεφάλι και επαναλάβετε σε κάθε τμήμα. Αφήστε το να διεισδύσει για 5-10 λεπτά. Βουρτσίστε ή χτενίστε τα μαλλιά σας, ξεπλύνετε με κρύο νερό, και στη συνέχεια λουστείτε με Moroccanoil Moisture Repair Shampoo και Moroccanoil Moisture Repair Conditioner. Μέρα με τη μέρα, θα διαπιστώσετε πως η επιδερμίδα του κεφαλιού σας εξυγιείνεται, και έτσι, καθώς οι ριζες θα αναπνέουν απαλλαγμένες από το σμήγμα, τα μαλλιά σας θα γίνονται ολοένα και πιο δυνατά και λαμπερά.


Διαβάστε ακόμα:

Backstage Beauty: το κομψό, χαμηλό ponytail στο show του Ermanno Scervino

Backstage beauty: μοντέρνα γαλλικά σινιόν στο show της Catherine Malandrino

Βήμα βήμα: ένα εύκολο και κομψό ponytail