5 super tips μακιγιάζ από τον makeup artist της JLo

5 super tips μακιγιάζ από τον makeup artist της JLo

Το να λάμπεις σαν σταρ, θέλει τρόπο. 

Ο Scott Barnes είναι από τους πιο περιζήτητους makeup artists στο Hollywood και αγαπημένος της Jennifer Lopez, καθώς δεν υπάρχει εμφάνισή της που να μην επιμελείται εκείνος το μακιγιάζ της.

Πρόσφατα ο Barnes έβγαλε και βιβλίο για το μακιγιάζ, το Face to Face, από όπου πήραμε αυτά τα 5 ενδιαφέροντα tips:

1. Το καλύτερο σημείο για να δοκιμάσετε ένα φον ντε τεν δεν είναι το πηγούνι ούτε ο καρπός σας- είναι ο λαιμός σας, ακριβώς κάτω από το πηγούνι, το σημείο που δεν το βλέπει ποτέ ο ήλιος. Για να απλώσετε το φον ντε τεν σας, χρησιμοποιήστε ένα πινέλο και δουλέψτε το κάνοντας κυκλικές κινήσεις ώστε να είστε σίγουρες πως το προϊόν δεν θα δείχνει βαρύ πάνω στην επιδερμίδα και να εξασφαλίσετε ένα αποτέλεσμα απαλό και ομοιόμορφο.

2. Το highlighter είναι απαραίτητο όταν θέλετε ένα πολύ φυσικό look. Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, επιλέξτε ένα ελαφρώς ιριδίζον σε ροδαλή απόχρωση ενώ αν έχετε σταρένια επιδερμίδα φροντίστε να έχει έναν ζεστό, χάλκινο τόνο. Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, απλώστε ελάχιστη ποσότητα στα ζυγωματικά, εκεί όπου τα "χτυπάει" το φως.

3. Για τέλειες, γυριστές βλεφαρίδες, ζεστάνετε το ψαλιδάκι με τα δάχτυλά σας. Στη συνέχεια τοποθετήστε το οσο πιο κοντά στις ρίζες γίνεται, πιέστε καλά, κρατήστε το εκει για 10 δευτερόλεπτα και αφήστε το.

4. Βρείτε ένα μολύβι χειλιών που να είσαι όσο γίνεται πιο κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας. Σχηματίστε το περίγραμμα κάνοντας μια πολύ απαλή γραμμή- δεν θέλετε τιποτε περισσότερο από έναν φυσικό τρόπο να αναδείξετε το σχήμα των χειλιών σας.

5. Για να γεμίσετε τα φρύδια σας, επιλέξτε ένα μολυβι ή μια σκιά που να είναι κοντά στον πιο ανοιχτό τόνο των μαλλιών σας. Προτιμώ το μολύβι γιατί λειτουργεί με δυο τρόπους: αφενός βοηθάει στο να τιθασεύετε τυχόν τριχούλες που πετάνε αφετέρου, οι σκούρες τρίχες ήδη δημιουργούν βάθος, οπότε χρησιμοποιώντας πιο ανοιχτή απόχρωση δημιουργείτε την ιδανική ισορροπία στο αποτέλεσμα.



Διαβάστε ακόμα:

Φυσική μάσκα για σούπερ λαμπερά μαλλιά

Αντιγράψτε το look: το λαμπερό μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

Πώς θα βρείτε το τέλειο nude βερνίκι