Μαγικές πούδρες λάμψης από τον Givenchy

Μαγικές πούδρες λάμψης από τον Givenchy

Τις ανακαλύψαμε στην Χριστουγεννιάτικη συλλογή, Contes de Noël, και τις ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα! 

«Ο Άγιος Βασίλης υπάρχει. Τον συνάντησα εκεί όπου υπάρχουν όνειρα και επιθυμίες. Για αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, δημιούργησα μια συλλογή γεμάτη από τη λάμψη των ονείρων και των αστεριών, του Ήλιου και της Σελήνης, μια σειρά που ακροβατεί ανάμεσα στην πραγματικότητα και την φαντασία, που θα εμπνεύσει τις γυναίκες να αφεθούν στη μαγεία των Χριστουγέννων», λέει ο Creative Director στο μακιγιάζ του οίκου Givenchy, Nicolas Degennes, για την εορταστική συλλογή μακιγιάζ που υπογράφει.


Ανάμεσα στα μαγικά του προϊόντα, η διάσημη πούδρα L'Or Celeste, η οποία αυτά τα Χριστούγεννα κυκλοφορεί σε νέα εκδοχή, με την ασημένια λάμψη της Σελήνης: την L'Argent Celecte. Οι χρυσές και ασημένιες μικροπέρλες λάμψης σε αυτές τις δύο αέρινες πούδρες αιχμαλωτίζουν το φως, ντύνουν την επιδερμίδα με μια αισθησιακή λάμψη και μια διακριτική αλλά απόλυτα σαγηνευτική ευωδιά.

Μπορείτε να φορέσετε την L'Argent Celecte και την L'Or Celeste στο πρόσωπο και το ντεκολτέ, καθώς και στα χέρια, στην πλάτη και τα μαλλιά. Ένα πολύ ωραιο tip που προτείνει ο NIcolas Degennes: πάρτε μια μικρή ποσότητα πούδρας στο δάχτυλό σας και απλώστε την ταμποναριστά στο άνω βλέφαρο, πάνω από τη σκιά σας, για να δώσετε έξτρα λάμψη στο βλέμμα σε ένα glam μακιγιάζ.

Και κάτι ακόμα: για να ενισχύσετε τη διάρκεια της λάμψης που προσφέρουν οι δύο αυτές μαγικές πούδρες, φροντίστε να έχετε καλά ενυδατωμενη επιδερμίδα, συμβουλεύει ο Degennes.