Θέλουμε: Christmas Glow!

Θέλουμε: Christmas Glow!

Και το Nilaya Spa πραγματοποιεί την επιθυμία μας, με τα πιο απολαυστικά γιορτινά treatments

Η gourmet ευωδιά της κανέλας και της μαύρης ζάχαρης φλερτάρουν με τη λάμψη του χρυσού στο γιορτινό μενού θεραπειών του Nilaya Spa, που σας προτείνουμε να δοκιμάσετε γιατί συνδυάζει εξαιρετικό αποτέλεσμα με προσιτή τιμή.


Το Christmas Glow είναι ένα απολαυστικό treatment που κανακεύει την επιδερμίδα και τις αισθήσεις: ξεκινάει με λαχταριστό peeling με κόκκους μαύρης ζάχαρης, συνεχίζει με βαθύ μασάζ με αιθέρια έλαια από κανέλα και ολοκληρώνεται με ενυδάτωση σώματος για λάμψη και ευεξία. Η θεραπεία Christmas Glow διαρκεί 60 λεπτά και ειδικά για την περίοδο μέχρι 3 Ιανουαρίου προσφέρεται στην τιμή των 60 ευρώ (αντί για 80 ευρώ αρχική τιμή) με δώρο ένα flash manicure.


Αν θέλετε κάτι πιο πολυτελές, το Nilaya Spa προτείνει το Golden Asian Escape Body, ένα treament για το σώμα το οποίο χαρίζει ψυχική ευεξία, σύσφιξη, τόνωση και βαθιά ενυδάτωση. Η θεραπεία ξεκινά με peeling από Ginger Oil, μίγμα ceramides, λάδι χαμομηλιού και jojoba, που καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα, την απαλάσσει από τα νεκρά κύτταρα και την αναζωογονεί. Ακολουθεί μασάζ με αιθέρια έλαια Ginger, γαρύφαλλου, εκχυλίσματα κισσού και φυκιών ενώ η μαγική στιγμή της θεραπείας φθάνει όταν τυλίγεστε σε μία χρυσή μάσκα σώματος για σύσφιξη, αναζωογόνηση, λάμψη και μεταξένιο δέρμα (η θεραπεία Golden Asian Escape Body διαρκεί 90' και κοστίζει 95 ευρώ).


Α! Και πάρτε μαζί την gift list σας, γιατί εδώ θα βρείτε και ενδιαφέρουσες προτάσεις δώρων, όπως οι ολοκληρωμένες σειρές ομορφιάς και φροντίδας Decleor, Murad και Sothys αλλά και η Κάρτα Δώρου του Nilaya Spa, με την οποία μπορείτε να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα εξωτικές ιεροτελεστίες ομορφιάς. Και μην ξεχάσετε: ολοκληρώνοντας τη θεραπεία σας, διαλέξτε μια κάρτα από το Spa-wish Christmas Tree και ανακαλύψτε δικό σας δώρο-έκπληξη!