Fructis Miraculous oil: μια σταγόνα του μεταμορφώνει τα μαλλιά!

Fructis Miraculous oil: μια σταγόνα του μεταμορφώνει τα μαλλιά!

Το δοκιμάσαμε και το είδαμε με τα μάτια μας

Λίγες φορές έχουμε ενθουσιαστεί τόσο με ένα προϊόν περιποίησης μαλλιών, όσο με το έλαιο φροντίδας Fructis Miraculous oil.

Το υποβάλλαμε σε αυστηρά crash test και διαπιστώσαμε πως είναι ένα εξαιρετικό προϊόν το οποίο δεν πρέπει να λείπει από την ιεροτελεστία φροντίδας των μαλλιών σας, καθώς εξασφαλίζει όλα όσα ζητάμε: υγεία, απαλότητα, προστασία, κίνηση, λάμψη!

Σχεδιασμένο για όλους τους τύπους μαλλιών, και με σούπερ ελαφριά υφή, απορροφάται σε όλο το μήκος της τρίχας, δεν βαραίνει τα μαλλιά στις άκρες και προσφέρει μοναδικά οφέλη, plus: ένα μαγευτικό άρωμα.

Και ως έξυπνο προϊόν, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ευέλικτο και στην εφαρμογή του. Δείτε λοιπόν μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε:
- Πριν το λούσιμο, απλώστε μερικές σταγόνες για θρέψη.
- Πριν το στέγνωμα, για να εξασφαλίσετε εύκολο χτένισμα και προστασία.
- Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όταν νιώθετε πως θέλετε να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας, απλώστε μερικές σταγόνες για σαγηνευτικό άρωμα και λάμψη στη στιγμή.

Bonus tips από την Garnier:
- Για εντατική θρέψη, απλώστε το Fructis Miraculous oil στα μαλλιά σας και τυλίξτε τα με στεγνή ή νωπή πετσέτα. Αφήστε το έλαιο να δράσει για 10 με 15 λεπτά και συνεχίστε με το styling.
- Σαν καθημερινό conditioner, κάντε το trick των hair experts: προσθέστε μερικές σταγόνες στο σαμπουάν ή το conditioner για έξτρα απαλότητα στα μαλλιά.
- Το καλοκαίρι, πριν την παραλία, απλώστε μερικές σταγόνες για προστασία και ρίξτε το στην beach bag σας για να το ανανεώνετε κάθε φορά που βγαίνετε από τη θάλασσα.

Ζήστε την εμπειρία του Fructis Miraculous oil!