Μαλλιά... κουρασμένα; Δείτε τα να αλλάζουν μέσα σε 7 λεπτά!

Μαλλιά... κουρασμένα; Δείτε τα να αλλάζουν μέσα σε 7 λεπτά!

Με την αγαπημένη μάσκα των stars

Δεν υπάρχει ανάγκη των μαλλιών για την οποία η Moroccanoil να μην έχει την κατάλληλη λύση.

mask

Η Restorative Hair Mask είναι ιδανική για τα μαλλιά τα οποία έχουν ταλαιπωρηθεί από χημικά και τις επιθέσεις του περιβάλλοντος. Αυτή η μοναδική θεραπεία, που χρησιμοποιείται σε κορυφαία κομμωτήρια και στα πιο πολυτελή spa ανά τον κόσμο, εισχωρεί βαθιά στην τρίχα και βοηθά στην αναδόμηση, ενδυνάμωση και αναζωογόνησή τους σε μόλις 7 – 10 λεπτά!

Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με κερατίνη και περιέχει το χαρακτηριστικό μείγμα ελαίου argan της Moroccanoil, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, πλούσιο σε βιταμίνες και φυσικά συστατικά που ενδυναμώνουν τα μαλλιά. Μεταξύ αυτών είναι η Βιταμίνη F (Ωμέγα 6), η Βιταμίνη Α η οποία βελτιώνει την ελαστικότητα της τρίχας και η Βιταμίνη Ε η οποία συμβάλλει στην προστασία των μαλλιών από τις ελεύθερες ρίζες. Παράλληλα, η Moroccanoil Restorative Hair Mask περιέχει και Φαινόλες οι οποίες λειτουργούν ως ασπίδα ενάντια σε επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Από την πρώτη κιολας εφαρμογή θα δείτε τα μαλλιά σας να αλλάζουν, να γίνονται πιο λεία, δυνατά και λαμπερά- και αυτό είναι μόνο η αρχή!