3 εύκολοι χαμηλοί κότσοι για super chic φθινοπωρινές εμφανίσεις

Μαρία Ροδίτη

Έχεις bad hair day ή δεν σου αρέσει όπως «κάθονται» τα μαλλιά σου; Χτένισέ τα σε ένα κομψό low bun.

Η υγρασία του φθινοπώρου - που είναι προ των πυλών- και οι βροχές μόνο «σύμμαχοι» δεν είναι για τα μαλλιά μας. Ακριβώς το αντίθετο! Κάνουν τα μαλλιά να φριζάρουν, τις φύτρες να πετούν και εμάς… να μην μπορούμε να κοιταχτούμε στον καθρέφτη. #Dontpanic

Ποια είναι η λύση σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά και γενικότερα όταν επιθυμείς να κάνεις κάτι διαφορετικό στα μαλλιά σου; Οι κότσοι και συγκεκριμένα τα low buns.

Η εκδοχή του low bun της Taylor Swift θα σε ενθουσιάσει

Οι χαμηλοί κότσοι είναι super chic και γίνονται σε χρόνο dt

Ειδικά αν εργάζεσαι σε γραφείο και καθημερινά επιδιώκεις να δημιουργείς office looks, ένας χαμηλός κότσος είναι ό,τι πρέπει για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου. Πρώτον, γίνεται σε χρόνο dt, κολακεύει και τα ίσια και τα σγουρά μαλλιά και, βέβαια, σε κρατά δροσερή όταν η υγρασία και η ζέστη είναι στο peak τους.

https://www.instagram.com/p/Ce_Xcu3L9mO

Η Melissa Cook (@missysueblog), λοιπόν, έχει δημιουργήσει στο βίντεο που βλέπεις παραπάνω τους 3 πιο κομψούς και εύκολους χαμηλούς κότσους για εσένα που θες να κάνεις ξεχωριστές εμφανίσεις, αλλά και να κρύψεις τις bad hair days σου.

Τα hair accessories που θα χρειαστείς για τους κότσους

Για τους συγκεκριμένους κότσους δεν θα χρειαστείς κάτι ιδιαίτερο. Θα πρέπει να έχεις ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά και μερικά τσιμπιδάκια.

kotsos.jpg

Φυσικά, αν θέλεις να κάνεις ακόμα πιο glamorous και funky τους κότσους σου, μπορείς να προσθέσεις hair clips ή να τους στερεώσεις με oversized scrunchies.