Αστραφτερό, λευκό χαμόγελο: 2 φυσικοί τρόποι για να το αποκτήσετε αυτές τις γιορτές!

Βιβή Αγγελάκη
Αστραφτερό, λευκό χαμόγελο: 2 φυσικοί τρόποι για να το αποκτήσετε αυτές τις γιορτές!

Το πιο λευκό χαμόγελο με φυσικό τρόπο, για τέλειες φωτογραφίες!


Η πιο χαρούμενη μέρα έφτασε και τι πιο όμορφο από ένα ζεστό χαμόγελο, πόσο μάλλον όταν αυτό είναι και αστραφτερό! Και επειδή, οι φωτογραφίες αυτές τις ημέρες επιβάλλονται... τι θα λέγατε να λευκάνετε τα δόντια σας από το σπίτι όχι με χημικά προϊόντα αλλά με φυσικές συνταγές-τρόπους που υπόσχονται να σας χαρίσουν ένα λαμπερό αστραφτερό χαμόγελο;

Πρώτος τρόπος με μηλόξυδο

Ταιριάζει παντού... από τη σαλάτα μέχρι και τα δόντια! Βυθίστε την οδοντόβουρτσα σας σε ένα μπολ με μηλόξυδο και βουρτσίστε με αυτό τα δόντια σας. Το μηλόξυδο αφαιρεί τυχόν λεκέδες στα δόντια κάνοντάς τα πιο λευκά, με φυσικό τρόπο. Ακόμη μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως στοματικό διάλυμα κάνοντας μερικές πλύσεις και ξεπλένοντας στο τέλος με άφθονο νερό. Το μηλόξυδο σκοτώνει τα βακτήρια στο στόμα και τα ούλα σας.

Δεύτερος τρόπος με μπανάνα

Μπορείτε αφού βουρτσίσετε τα δόντια σας (αυτό είναι προαιρετικό) να χρησιμοποιήσετε το εσωτερικό της φλούδας της μπανάνας, το οποίο είναι πλούσιο σε κάλιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, και άλλα μέταλλα, που βοηθούν στη λεύκανση των δοντιών. Αυτά τα θρεπτικά στοιχεία απορροφώνται στο σμάλτο σας και απομακρύνουν τους όποιους λεκέδες των δοντιών. Πάρτε, λοιπόν, το εσωτερικό της φλούδας της μπανάνας και τρίψτε το στα δόντια σας για 2 περίπου λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε και επαναλάβετε ξανά πριν κοιμηθείτε!

Διαβάστε ακόμη:

Εντυπωσιάστε με το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο σινιόν που θα κάνετε μόνες σας!

Αντιαισθητικό σπυράκι λίγο πριν το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν; Σας έχουμε τη λύση!

Μαλλιά που φριζάρουν μια μέρα πριν το ρεβεγιόν; Σας έχουμε τα tips!

Βαμμένα μαλλιά: Δείτε πώς θα διατηρήσετε το χρώμα τους ζωντανό σ' όλες τις γιορτές.