Ρυτίδες τέλος με την πιο ανέξοδη λύση που κρύβεται στο ψυγείο σας!

Βιβή Αγγελάκη
Ρυτίδες τέλος με την πιο ανέξοδη λύση που κρύβεται στο ψυγείο σας!

Νόστιμο αλλά και θαυματουργό θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας.


Ας το ομολογήσουμε... μπορεί να ξέρουμε ότι μαγικό ραβδάκι δεν υπάρχει για να εξαφανίσει ή και να προλάβει ακόμη τις ρυτίδες στο πρόσωπό μας, όμως, δε θέλουμε αφενός να ξοδέψουμε και μια περιουσία στην αγορά καλλυντικών προϊόντων, αφετέρου να κουραστούμε φτιάχνοντας κάποια σπιτική μάσκα με πολλά υλικά! Τι θα λέγατε αν η λύση που θα εξαφανίσει τις λεπτές γραμμές στο πρόσωπό σας, βρίσκεται στο ψυγείο σας;

Εκτός από τη μεγάλη διατροφική του αξία (πλούσιο σε βιταμίνες) και τη νόστιμη γεύση του, το γιαούρτι είναι παράλληλα ένα από τα πολύτιμα και πιο ανέξοδα προϊόντα ομορφιάς, που αναζωογονεί την επιδερμίδα. Η μεγάλη περιεκτικότητά του σε ψευδάργυρο και γαλακτικό οξύ, ενυδατώνει και προσφέρει μια σειρά πολλών ωφελειών στο δέρμα. Μια από αυτές είναι και η πρόληψη και η καταπολέμηση των ρυτίδων.

Και αν νομίζετε πως οι ρυτίδες εμφανίζονται μόνο σε προχωρημένη ηλικία, έρευνες έχουν δείξει πως ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής, προκαλεί την εμφάνισή τους ακόμη και σε πολύ νεαρή ηλικία. Πριν καταφύγετε, λοιπόν, στις αντιγηραντικές κρέμες και λοσιόν που κυκλοφορούν στην αγορά, δοκιμάστε τον πιο ασφαλή και οικονομικό τρόπο: το γιαούρτι!

Εφαρμόστε το σκέτο, στο πρόσωπό σας, αφήστε το να απορροφηθεί από το δέρμα (περίπου 15 λεπτά) και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική κρέμα μετά το πλύσιμο. Το γιαούρτι θα καθαρίσει την επιδερμίδα σας και θα περιορίσει την ανάπτυξη των ελευθέρων ριζών, που βλάπτουν τα κύτταρα του δέρματος και έχουν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πώς με 3 φυσικά έλαια θα εξαφανίσετε (+θα προλάβετε) τις ραγάδες σας!

Καθαρισμός προσώπου: Ποια είναι η καλύτερη θερμοκρασία;