Αυτά τα 5 ανέξοδα beauty tricks θα σας «λύσουν τα χέρια»!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτά τα 5 ανέξοδα beauty tricks θα σας «λύσουν τα χέρια»!

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο...

Αλήθεια, πόσες φορές έχετε αισθανθεί τύψεις , όταν συνειδητοποιήσατε - εκ των υστέρων βέβαια- ότι ξοδέψατε πραγματικά μια περιουσία στο να αγοράσετε καλλυντικά ή άλλα προϊόντα ομορφιάς; Προσωπικά, μιλώντας, πολλές. Τι θα λέγατε όμως, αν ανακαλύπτατε εναλλακτικούς τρόπους που θα σας έλυναν τα beauty προβλήματά σας, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα;

Δείτε, λοιπόν, 5 ανέξοδες εναλλακτικές λύσεις που θα σας λύσουν τα χέρια στην καθημερινή σας ρουτίνα!

1. Σαμπουάν (αν έχετε παιδικό) και ελαιόλαδο για να καθαρίσετε τα πινέλα του μακιγιάζ σας

Καθαρίστε τα πινέλα μακιγιάζ σας φτιάχνοντας ένα εντελώς φυσικό καθαριστικό! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμείξετε σε ένα μπολ ίση ποσότητα σαμπουάν (κατά προτίμηση αν έχετε παιδικό μιας και αυτό έχει πιο ήπια σύνθεση) με ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και απλά βουτήξτε τα πινέλα σας. Στο τέλος ξεβγάλτε τα με χλιαρό νερό.

2. Κάντε το πιο εύκολο scrub με ζάχαρη

Η απολέπιση είναι βασικό κομμάτι της γυναικείαςbeauty ρουτίνας .Κάντε ένα εντελώς φυσικό scrub χρησιμοποιώντας απλά τη ζάχαρη που έχετε στην κουζίνα σας. Οι κόκκοι της ζάχαρη σε συνδυασμό με μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο ή απλά λίγο ελαιόλαδο είναι η πιο εύκολη και αποτελεσματική μέθοδος απολέπισης.

3. Conditioner μαλλιών ως κρέμα ξυρίσματος

Ξεμείνατε από κρέμα ξυρίσματος; Απλά απλώστε λίγο conditioner στην περιοχή που θέλετε να ξυριστείτε. Με αυτό τον τρόπο το ξυραφάκι θα «γλιστρήσει» καλύτερα πάνω στην επιδερμίδα, μιας και μαλακώνει την τρίχα, χαρίζοντάς σας ένα βαθύ ξύρισμα. Φυσικά, προσοχή αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα μιας και μπορεί να προκληθούν ερεθισμοί.

4. Χρησιμοποιήστε τη σπασμένη σκιά ματιών ως βερνίκι νυχιών

Όλες έχουμε σε κάποιο νεσεσέρ καλά κλεισμένο μια σπασμένη σκιά ματιών. Πριν βιαστείτε να την πετάξετε, χρησιμοποιήστε τη για να φτιάξετε το δικό σας βερνίκι νυχιών. Πώς; Απλά αναμείξτε τη σκόνη της σκιάς με ένα διάφανο βερνίκι. Μια νέα απόχρωση για τα νύχια σας μόλις δημιουργήθηκε!

5. Αμυγδαλέλαιο και γάλα για να ξεβαφτείτε

Αν σας τελείωσε το ντεμακιγιάζ τότε δεν έχετε παρά να αναμείξετε τρεις κουταλιές γάλα με 2 κουταλιές αμυγδαλέλαιο. Ανακατέψτε τα δύο αυτά υλικά πολύ καλά σε ένα μικρό μπολ και εμποτίστε μερικά pads στο μείγμα. Εφαρμόστε στο πρόσωπό σας κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις. Ξεπλύνετε στο τέλος με κρύο νερό!