Βαμμένα μαλλιά με ένα λούσιμο

Βαμμένα μαλλιά με ένα λούσιμο

Η Sublime Mousse της L'Oreal είναι πανεύκολη στην εφαρμογή της και κάνει τη ζωή σας εύκολη.

Είναι μια σύνθεση μόνιμης βαφής που καλύπτει τέλεια τα λευκά μαλλιά και οι αποχρώσεις της έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να δίνουν στα μαλλιά σας μια διακριτικά ξεχωριστή χρωματική υπογραφή: Πέρα από το γεγονός ότι είναι φυσικές, λαμπερές και ζωντανές, έχουν ένα ιριδίζον ίχνος και μια διακριτική στιλπνότητα.

Χάρη σε αυτή τη νέα σύνθεση χρώματος, η βαφή μαλλιών στο σπίτι γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Η Sublime Mousse εφαρμόζεται όπως το σαμπουάν, και δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις: Δεν χρειάζεται πλέον να χωρίζετε τα μαλλιά σας για να απλώσετε το προϊόν, ή να ανησυχείτε για την ομοιόμορφη εφαρμογή στο πίσω μέρος των μαλλιών. Ξεχάστε ότι σας σταματούσε από το να βάψετε τα μαλλιά σας μόνες στο σπίτι.

Απλή μέθοδος εφαρμογής σε 3 βήματα:

Βήμα 1: Αδειάζετε το χρωστικό μέσα στο οξειδωτικό γαλάκτωμα και αναμιγνύετε τα δύο προϊόντα αναποδογυρίζοντας απαλά το μπουκάλι πάνω-κάτω, χωρίς να το ανακινήσετε.

Βήμα 2: Βάζετε μια ποσότητα mousse στην παλάμη σας. Απλώνετε τη mousse, κάνοντας μασάζ σε όλα τα μαλλιά, σαν να λούζεστε. Αφήνετε τον αφρό να δράσει για 30 λεπτά. Για ομοιογενές αποτέλεσμα, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε όλο το μπουκάλι.

Βήμα 3: Ξεβγάλτε προσεκτικά τα μαλλιά σας. Απλώνετε την κρέμα περιποίησης σε νωπά μαλλιά. Θρέφει τα μαλλιά, σταθεροποιεί το χρώμα και μεγιστοποιεί τη λάμψη.

Η σειρά Sublime Mousse περιλαμβάνει δέκα αποχρώσεις:

20 Το αισθησιακό μαύρο
30 Το απόλυτο καστανόμαυρο
40 Το απόλυτο καστανό σκούρο
41 Το απαλά παγωμένο σοκολατί
50 Το απόλυτο καστανό
53 Το φωτεινό χρυσαφένιο καστανό
56 Το προκλητικά καυτό καστανό
60 Το απόλυτο καστανό ανοιχτό
62 Το λαχταριστό καστανό ανοιχτό
70 Το απόλυτο καστανόξανθο
83 Το φωτεινό χρυσαφένιο ξανθό
90 Το απόλυτο ξανθό ανοιχτό