Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν πιο γρήγορα με 3 μόλις συστατικά!

Βιβή Αγγελάκη
Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν πιο γρήγορα με 3 μόλις συστατικά!

Μία super ανέξοδη μάσκα !

Βαρέθηκες να βλέπεις τα μαλλιά σου κοντά; Πριν το καλοκαίρι τα έκοψες και το μετάνιωσες; Δεν πειράζει για όλα υπάρχει λύση και μάλιστα ανέξοδη και εντελώς φυσική!


Τα υλικά που θα χρειαστείς για να κάνεις τη super μάσκα είναι:

-2 κουταλιές της σούπας καστορέλαιο
-1 κρόκο αυγού
-1 κουταλιά της σούπας μέλι

834382f8beaf365b24cda89a5540e4b6


Η προετοιμασία θα σου πάρει λίγα λεπτά

Σε ένα καθαρό μπολ ανάμειξε πολύ καλά 2 κουταλιές της σούπας καστορέλαιο, 1 κρόκο αυγού και 1 κουταλιά της σούπας μέλι και ανάμειξε μέχρι να ομογενοποιηθούν.


Η ώρα της εφαρμογής

Άπλωσε την πάστα στο τριχωτό της κεφαλής σου αλλά και σε όλο το μήκος των μαλλιών σου και άφησέ τη για περίπου τέσσερις ώρες. Κάλυψε τα μαλλιά σου με ένα σκουφάκι μπάνιου, για να αποφύγεις να λερωθείς με τη μάσκα και στη συνέχεια λούσου με σαμπουάν και άπλωσε το conditioner, ως συνήθως.
Μπορείς να επαναλάβεις τη μάσκα- θεραπεία μία ή δύο φορές την εβδομάδα μέχρι να δεις αποτελέσματα.

6db4805d63f6dd3aece2c1c97244bb64

Κι αυτό γιατί...

Λόγω των υψηλών επιπέδων του ρικινολεϊκού οξέος, το καστορέλαιο διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, κάνει τα μαλλιά να μεγαλώνουν γρηγορότερα ενώ παράλληλα καταπολεμά την πιτυρίδα, Παράλληλα, πλούσιος σε αμινοξέα, βιοτίνη και πρωτεΐνες, ο κρόκος αυγού συμβάλλει στην ανάπτυξη των θυλάκων των τριχών. Τέλος, χάρη στις αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητές του, το μέλι τονώνει τα μαλλιά, κάνοντάς τα πιο λαμπερά.