4 τρόποι να αφαιρέσεις τη βαφή μαλλιών από το δέρμα σου!

4 τρόποι να αφαιρέσεις τη βαφή μαλλιών από το δέρμα σου!

Είναι πιο απλό απ’ όσο νόμιζες

Αν βάφεις τα μαλλιά σου μόνη στο σπίτι, θα το έχεις αντιμετωπίσει σίγουρα πολλές φορές! Όσο προσεκτική κι αν είσαι, πάντα θα ξεφύγει λίγη από τη βαφή των μαλλιών στο δέρμα και κυρίως στους κροτάφους, στο μέτωπο, πίσω από τα αυτιά και στον αυχένα. Πραγματικά είναι ό,τι πιο ενοχλητικό μπορεί να σου συμβεί εκείνη την ώρα, που παλεύεις με τις βαφές στα χέρια για το ιδανικό αποτέλεσμα στα μαλλιά σου!

Υπάρχει όμως τρόπος να απαλλαγείς από αυτό και όχι δεν είναι το ασετόν που ήξερες μέχρι τώρα. Τέσσερα προϊόντα που σίγουρα έχεις στο σπίτι σου θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από τη βαφή που έχει μείνει στα χέρια σου -και όχι μόνο- σε χρόνο dt.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: βαζελίνη, baby oil, ελαιόλαδο και υγρό ντεμακιγιάζ είναι οι σωτήρες σου. Κι όμως μπορεί να σου φαίνεται παράξενο αλλά έχει αποτελέσματα. Η διαδικασία είναι πολύ απλή.

Πάρε μία πετσέτα που δεν χρησιμοποιείς πολύ συχνά ή λίγο βαμβάκι και βρέξε το με baby oil. Ξεκίνα να τρίβεις την περιοχή με κυκλικές κινήσεις μέχρι το χρώμα μα αρχίσει να ξεθωριάζει. Το ίδιο ισχύει για το ελαιόλαδο και το υγρό ντεμακιγιάζ.

Στην περίπτωση της βαζελίνης, βάλε μία ποσότητα στην χρωματισμένη περιοχή, άφησε το για λίγο και έπειτα ξεκίνα να τρίβεις με μία πετσέτα. Και θυμήσου την επόμενη φορά, πριν ξεκινήσεις να βάφεις τα μαλλιά σου άπλωσε βαζελίνη στην περίμετρο του κεφαλιού σου (κροτάφους, μέτωπο, πίσω από τα αυτιά και αυχένα) έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο να την απομακρύνεις.