Το πιο εύκολο τρικ για να καταλάβεις ποιο είναι το σχήμα του προσώπου σου

Βιβή Αγγελάκη
Το πιο εύκολο τρικ για να καταλάβεις ποιο είναι το σχήμα του προσώπου σου

Ένα πολύ εύκολο και πρακτικό τρικ

Από το σχήμα και το πάχος των φρυδιών μας, μέχρι το κούρεμα, τον τρόπο που πιάνουμε τα μαλλιά μας καθημερινά αλλά και το μακιγιάζ μας, το σχήμα του προσώπου μας συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτά τα πράγματα που θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν μας, πριν κάνουμε οποιαδήποτε αλλαγή στο look μας, ακόμα και πριν την αγορά ενός καινούργιου ζευγαριού γυαλιών! Το ζήτημα βέβαια, σε αυτή την περίπτωση είναι πώς θα βρεις ποιο τελικά είναι το σχήμα του προσώπου σου.

Ακολούθησε το παρακάτω τρικ και θα βρεις την απάντηση στο ερώτημα...

90396fb81012e81f90cbdb7ba0ef356c

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας καθρέφτης και ένα μολύβι χειλιών (που δεν χρησιμοποιείς πια). Τι πρέπει να κάνεις; Κοίταξε στον καθρέφτη και με τη βοήθεια του μολυβιού των χειλιών, σχημάτισε το περίγραμμα του προσώπου σου πάνω στον καθρέφτη. Κάνε τώρα ένα βήμα πίσω και δες το σχήμα που έχει σχεδιαστεί. Αποφάσισε για το αν είναι στρογγυλό (μεγαλύτερα και πιο έντονα ζυγωματικά και μάγουλα), τετράγωνο, οβάλ (aka ωοειδές aka όπως το σχήμα του αυγού), καρδιά (μεγάλο μέτωπο και πιο στενό πηγούνι) ή ορθογώνιο.

Αποτυπώνοντας με το μολύβι χειλιών το περίγραμμα του προσώπου σου, είναι πιο εύκολο να καταλάβεις και να αποφασίσεις ποιο είναι τελικά το σχήμα που έχει.