Ποτέ δεν είναι νωρίς: Η φυσική συνταγή που εγγυημένα θα μειώσει την κυτταρίτιδά σου

Γωγώ Φούντα
Ποτέ δεν είναι νωρίς: Η φυσική συνταγή που εγγυημένα θα μειώσει την κυτταρίτιδά σου

Tι κι αν το καλοκαίρι είναι μακριά; 

Μπορεί να πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και όχι το καλοκαίρι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αδρανείς σε ό, τι έχει να κάνει με το κορμί και την επιδερμίδα σου. Και όπως ακριβώς λέει και η παροιμία «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», σε τέτοιο μοτίβο λέμε να κινηθούμε κι εμείς.

Δεν έχεις κουραστεί, κάθε Μάιο να δοκιμάζεις το μαγιό σου και να απελπίζεσαι με την κυτταρίτιδά σου; Γι’ αυτό λοιπόν, επειδή τελευταία στιγμή αποτελέσματα δε βλέπεις, εμείς σου προτείνουμε να λάβεις από τώρα τα μέτρα σου, ώστε το καλοκαίρι να είσαι πιο σέξι από ποτέ!

Η συνταγή που θα σου προτείνουμε, είναι πιο εύκολη και σίγουρα πιο οικονομική από όσο νομίζεις. Το μόνο που θα πρέπει να προμηθευτείς, είναι λάδι καρύδας και μία μεγάλη βούρτσα. Δύο φορές την ημέρα λοιπόν, κατά προτίμηση όταν κάνεις το ντους σου, άπλωσε το λάδι στην προβληματική περιοχή και κάνε για 10-15 λεπτά μασάζ με τη βούρτσα.

10156c62e9e482709b1e311973be2d0b

Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναικών, μέσα στον πρώτο μήνα, είδαν τα πρώτα αποτελέσματα, πράγμα που σημαίνει ότι η μέθοδος λειτουργεί. Κι αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, δες κι αυτό: Φτιάξτε σπιτικό peeling κατά της κυτταρίτιδας με καφέ.