Βαφή στο σπίτι; Δες τι να προσέξεις

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Βαφή στο σπίτι; Δες τι να προσέξεις

 

Μάθε επαγγελματικά μυστικά για να βάφεις μόνη σου τα μαλλιά σου στο σπίτι.

Tις τάσεις στα μαλλιά, τις δημιουργούν οι ίδιες οι γυναίκες, με τη διάθεση και τις επιθυμίες τους. Τα trends προσαρμόζονται στα χαρακτηριστικά της κάθε γυναίκας και το συνολικό αποτέλεσμα τους είναι αυτό που ονομάζουμε με μία λέξη μόδα. Ο χρωματότυπος, η επιδερμίδα, τα μάτια, η έκφρασή τους, μας οδηγούν στο τελικό look που αποτελεί τη μοναδικότητα της κάθε μιας. Πλέον, τροποποιούνται οι παραδοσιακές μέθοδοι βαφής (ανταύγειες-μες) και ενδυναμώνονται με νέες τεχνικές χρωμάτων με δυο και τρεις αποχρώσεις που δημιουργούν βάθος και σκιά στα μαλλιά.( τεχνικές ombre, balayage)

Ανακάλυψε επαγγελματικά μυστικά για να βάφεις μόνη σου τα μαλλιά σου στο σπίτι με επιτυχία

  1. Διάβασε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στη συσκευασία
  2. Η απόχρωση που θα επιλέξεις δε θα πρέπει να έχει πολύ μεγάλη διαφορά από τα φυσικά σου μαλλιά.Η διαφορά του φυσικού μαλλιού με τα βαμμένα θα πρέπει να είναι ως 2 τόνους , μπορούμε βέβαια να τολμήσουμε μια πιο σκούρα απόχρωση αν το φυσικό μας χρώμα είναι το ξανθό.
  3. Πριν ξεβγάλεις τη βαφή, ρίξτε ελάχιστο χλιαρό νερό στο κεφάλι και άπλωσε την ειδική κρέμα περιποίησης για μετά τη βαφή κάνοντας μασάζ για 3 λεπτά. Έτσι δημιουργείται μια «αφροποίηση» που ενοποιεί το χρώμα και δίνει διάρκεια.
  4. Λούσου με χλιαρό νερό, όχι πολύ ζεστό για να μην ξεθωριάσει το χρώμα.
  5. Αν επιλέξεις ξανθό τόνο που δε θες να κιτρινίζει, χρησιμοποίησε το ειδικό σαμπουάν silver
ΦΩΤΟ 1

Βαφές Keratin Kolor της Wella