Απλές, εύκολες και γρήγορες λύσεις για να δείχνουν τα δόντια σου πιο λευκά

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Απλές, εύκολες και γρήγορες λύσεις για να δείχνουν τα δόντια σου πιο λευκά

Μάθε πολύτιμες συμβουλές που ακολουθούν ακόμα και οι stars.

Το λαμπερό, λευκό χαμόγελο είναι το Α και το Ω στο πρόσωπό σου. Να θυμάσαι πάντα πως όταν γελάς από την ψυχή σου μπορείς να κατακτήσεις όλο τον κόσμο. Όμως για να έχεις ωραίο χαμόγελο πρέπει να έχεις λευκά δόντια, κάτι και όχι τόσο εύκολο αν καπνίζεις και δεν τα προσέχεις όσο θα έπρεπε. Η πιο αποτελεσματική λύση φυσικά είναι να επισκεφτείς τον οδοντίατρο σου ο οποίος θα σου προτείνει κάποια μέθοδο λεύκανσης. Αν όμως προς το παρόν δεν έχεις να δαπανήσεις λεφτά, μπορεί να συμπεριλάβεις στην καθημερινότητά σου έξυπνα tips για να φαίνονται λευκότερα.

Ακολουθήστε τα και μέσα σε μία εβδομάδα θα δείς εμφανή βελτίωση στο χρώμα των δοντιών σου.

1. Απόφυγε στο μακιγιάζ των χειλιών σου οτιδήποτε διαθέτει glitter και γενικά gel υφές. Επένδυσε μόνο σε ματ υφές.

2. Οι τόνοι που έχουν μέσα μπλε, όπως το μοβ, το βιολετί, το σκούρο κόκκινο και το φούξια, αναδεικνύουν ένα όμορφο, λαμπερό χαμόγελο.

3. Βάψε τα χείλη σου με κόκκινο κραγιόν. Θα κάνει τα δόντια σου να φαίνονται πιο λευκά. Οι ψυχρές αποχρώσεις όπως μοβ, επίσης βοηθάνε σε αυτό. Αντίθετα, απόφυγε κοραλλί χρώματα και γενικά από την παλέτα του πορτοκαλί. Θα τα κάνει να δείχνουν πιο κίτρινα.

4. Άπλωσε στα δόντια σου βαζελίνη. Θα δημιουργήσει ένα προστατευτικό φιλμ ενάντια στους λεκέδες του φαγητού και του κρασιού.

5. Η μαγειρική σόδα έχει την ιδιότητα να λειαίνει την επιφάνεια του δοντιού και να αφαιρεί τους λεκέδες. Προσοχή: Μην τη χρησιμοποιείς για μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί μπορεί να καταστρέψεις το σμάλτο των δοντιών σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

7 tips για μοναδικές στιγμές περιποίησης στο σπίτι