Ανακαλύψαμε τον τρόπο να μένουν οι μπούκλες από σίδερο τέλειες πάνω από 3 ημέρες

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Ανακαλύψαμε τον τρόπο να μένουν οι μπούκλες από σίδερο τέλειες πάνω από 3 ημέρες

Έχεις ίσια μαλλιά και θες οι μπούκλες που με τόσο υπομονή έφτιαξες να διατηρηθούν πάνω από 3 μέρες; Υπάρχει τρόπος!

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που διαθέτουν πολύ ίσια μαλλιά, σίγουρα δε θα είναι λίγες οι φορές που θυμάσαι τον εαυτό σου να περνάς ώρες στο κομμωτήριο με σκοπό να πετύχεις τέλειες μπούκλες για μία επίσημη περίσταση. Τελικά την ώρα που καταλήγεις να κάνεις την εμφάνισή σου, δυστυχώς έχει χαλάσει εντελώς το σχήμα τους!

Οι γυναίκες με ίσια μαλλιά, όταν έχουν ανάγκη για μία αλλαγή στο λουκ τους το μόνο που προσπαθούν είναι να τους χαρίσουν μια εντυπωσιακή, ελαστική μπούκλα. Αν είσαι μια από αυτές, τότε ξέρεις από… πρώτο χέρι το βαθμό δυσκολίας στο να πετύχεις curly style. Όμως, τα πολύ ίσια μαλλιά και ειδικά τα λεπτά, δε μπορούν να κρατήσουν το σγουρό χτένισμα για πολλές ώρες.

ac67655746e5abf743ea6f8975feaf4f

Υπάρχει όμως ένα έξυπνο tip που την επόμενη φορά που θα κάνεις μπούκλες τα μαλλιά σου θα σε βοηθήσει να αντιστρέψεις αυτήν την κατάσταση. Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει πολύ παραπάνω.

Ποιο είναι αυτό;

Όταν λούζεσαι, παράκαμψε εντελώς την εφαρμογή μαλακτικής κρέμας ή μάσκας μαλλιών. Μόνο σαμπουάν! Δε θα πιστεύεις πόσο πιο πολύ θα «κρατήσουν» οι μπούκλες σου. Φυσικά όταν λουστείς ξανά θα αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο στην ενυδάτωσή τους γιατί το συγκεκριμένο tip δεν πρέπει να το κάνεις πράξη συχνά. Το κοντίσιονερ είναι απαραίτητο για να μην αφυδατώνεται η τρίχα και κατά συνέπεια τα μαλλιά να μη σπάνε και να μη φριζάρουν.

Σαμπουάν Oil Ultime Argan & Barbary Fig της Schwarzkopf Professional

Oil Ultime Shampoo

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξύρισμα προσώπου... Νέο trend ή τρέλα;