Μυστικά για τέλεια χτενίσματα από έναν διάσημο ειδικό

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Μυστικά για τέλεια χτενίσματα από έναν διάσημο ειδικό

Διάβασε προσεκτικά! Είναι οι πιο πολύτιμες συμβουλές για τα μαλλιά σου αυτήν την περίοδο του χρόνου.

Ο Andir Abergel ('Αντιρ Άμπεργκελ) είναι ο κομμωτής των σταρς! Από... τα χέρια του έχουν περάσει όλες! Ποιες να πρωτοονοματήσουμε; Amber Heard; Kristen Stewart; Marion Cotillard; Jennifer Garner; Η λίστα είναι άπειρη! Δημιουργεί χτενίσματα που αν και δε δείχνουν υπερβολικά στυλιζαρισμένα καταφέρνουν να είναι πολύ εντυπωσιακά.

Ακολούθησε τις πολύτιμες συμβουλές του και λάμψε στην βραδυνή σου έξοδο σαν σταρ του σινεμά με μαλλιά που θα σε μεταμορφώσουν σε celebrity!

adir abergel sakaralife slifemag liannatarantin 9

-Μην χρησιμοποιείς υπερβολική ποσότητα προϊόντων styling γιατί βαραίνουν τα μαλλιά και τα θαμπώνουν.
-Εάν τα μαλλιά σου είναι πολύ ίσια χωρίσέ τα σε τέσσερις τούφες. Στη συνέχεια με ένα ειδικό σίδερο για μπούκλες δημιούργησε ελαφρείς κυματισμούς. Το κόλπο αυτό είναι αρκετό για να τους δώσεις την κίνηση και τον αέρα που χρειάζονται.

maxresdefault


-Δώσε όγκο στην κορυφή του κεφαλιού. Ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών και σε κάθε κουπ.
-Ιδανικό βραδυνό χτένισμα που δεν θα δείχνει υπερβολικά αυστηρό είναι ένας χαμηλός κότσος σινιόν με μερικές ανεπιτήδευτες τούφες να πέφτουν γύρω από το πρόσωπο.
-Πρέπει πάντα να μπορείς να περνάςτα δάχτυλά σου μέσα από τα μαλλιά σου.
-Είναι πράγματι δύσκολο για τις γυναίκες να χτενίζουν μόνες τους τα μαλλιά τους με πιστολάκι. Εμείς οι κομμωτές το κάνουμε να φαίνεται πολύ εύκολο αλλά μην ξεχνάτε ότι στεκόμαστε πάνω από το κεφάλι τους! Το μυστικό μου είναι να ξεκινάς πρώτα από την κορυφή του κεφαλιού και να αφήνετε 2 μεγάλες μπροστινές τούφες για λίγη ώρα τυλιγμένες σε στρογγυλές βούρτσες. Δώσε έμφαση στο να δημιουργήσεις περισσότερο όγκο και κίνηση στα μπροστινά μαλλιά και τα υπόλοιπα αφήσέ τα να πέφτουν ελεύθερα στους ώμους.

tumblr oyj6kn0plg1u31ildo1 500

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα όσα χρειάζεσαι αυτήν την εποχή για να λάμψεις