Diy Time! Εξαφάνισε τα μαύρα στίγματα με 3 υλικά από την κουζίνα σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Diy Time! Εξαφάνισε τα μαύρα στίγματα με 3 υλικά από την κουζίνα σου

Είναι η πιο απλή μάσκα-scrub που θα φτιάξεις ποτέ

Τα μαύρα στίγματα είναι ένας μπελάς, ένας πραγματικός μπελάς! Όσους καθαρισμούς και αν κάνεις, όσο καλά και αν πλένεις το πρόσωπό σου εκείνα εμφανίζονται για να σου χαλάσουν τη διάθεση και δεν σκοπεύουμε να το ανεχτούμε για περισσότερο αυτό το αστείο. Κυρίως ενώ υπάρχει μία πολύ απλή λύση για τα μαύρα στίγματα και αυτή τη στιγμή που σου γράφουμε κάθεται στην κουζίνα σου.

IMG 0193k

Με μόλις τρία υλικά μπορείς να φτιάξεις την τέλεια μάσκα-scrub που θα τα κάνει παρελθόν και τα έχεις ήδη. Μιλάμε για τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο και το μέλι. Η ζάχαρη έχει φυσικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και γλυκολικό οξύ που απολεπίζει το δέρμα. Το ελαιόλαδο από την άλλη, έχει μαλακτικές ιδιότητες που βοηθούν στην απολέπιση. Τέλος, το μέλι είναι πανίσχυρο ενυδατικό και αντιβακτηριδιακό υλικό. Όλα μαζί φτιάχνουν την τέλεια μάσκα!

scub nose

Μία κουταλιά της σούπας από το κάθε ένα αρκεί για να μπορέσεις να περιποιηθείς τη μύτη, το πιγούνι και το μέτωπό σου. Εφάρμοσε το μείγμα στις περιοχές αυτές κάνοντας πολύ απαλό μασάζ αλλά ΠΡΟΣΕΧΕ! Μην τρίψεις δυνατά και μην επιμείνεις πολύ σε σημεία. Έπειτα φτιάξε έναν καφέ και περίμενε για 10 λεπτά πριν ξεβγάλεις με χλιαρό νερό. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

Διάβασε ακόμα:

Ξεφλουδίζουν τα νύχια σου; Μάθε γιατί!

Καστανά κορίτσια, την προσοχή σας παρακαλώ! Αυτό είναι το νεότερο trend για το χρώμα σας

Αυτά τα λάδια μαλλιών θα σε σώσουν το χειμώνα