DIY Time!Φτιάξε μόνη σου ένα body shimmer για να μην αγοράσεις καινούργιο γυρνώντας από τις διακοπές

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
DIY Time!Φτιάξε μόνη σου ένα body shimmer για να μην αγοράσεις καινούργιο γυρνώντας από τις διακοπές

Δεν χρειάζεται να ξοδευτείς… Είναι πανεύκολο!

Γύρισες από τις διακοπές σου και το μαύρισμά σου είναι πιο ωραίο και πιο βαθύ από ποτέ! Τα body shimmer ή αλλιώς, οι κρέμες λάμψης είναι ό, τι καλύτερο για να αναδείξουν αυτό το τέλειο μαύρισμα στο δέρμα σου όμως… Σχεδόν τελειώνουν! Τι θα κάνεις λοιπόν; Θα αγοράσεις καινούργια; Όχι βεβαία! Θα φτιάξεις το δικό σου πανεύκολα και θα κρατήσεις τα χρήματά σου για άλλες αγορές! Θα χρειαστείς μόλις 2 υλικά που ήδη έχεις: Μία κρέμα σώματος και μία μπρονζέ σκιά με ιριδίζοντα στοιχεία!

body shimmer

Σπάσε τη σκιά και ρίξε λίγη από αυτή μέσα στην κρέμα σου. Έπειτα ανακάτεψε καλά ή κούνα το μπουκάλι πολύ καλά. Πολύ, πολύ καλά. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! Είναι σημαντικό να ανακατέψεις για ώρα τη σκιά με την κρέμα έτσι ώστε να έχεις ένα ομοιόμορφο μείγμα στο τέλος. Έπειτα δοκίμασέ τη και σκέψου πόσο έντονο αποτέλεσμα λάμψης θέλεις.

Kylie Cosmetics Kyshadow Singles Raspberry Sugar

Αν πάλι δεν θέλεις να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία, μπορείς να προσθέτεις λίγη ιριδίζουσα σκιά στην κρέμα σου μόνο όποτε πρόκειται να τη φορέσεις αναμειγνύοντας τα δύο υλικά στο χέρι σου. Ό, τι και αν αποφασίσεις, το αποτέλεσμα δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τα body shimmer της αγοράς! Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις…

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το πιο ωραίο καλοκαιρινό μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις!