Trends F/W 18’: Χρυσή σκιά

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Trends F/W 18’: Χρυσή σκιά

Η χρυσή σκιά θα φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ

Όταν ακούς για χρυσή σκιά το μυαλό σου πηγαίνει σχεδόν αυτόματα στην Πρωτοχρονιά. Είναι λογικό. Η χρυσή σκιά είναι παρεξηγημένη και χρησιμοποιείται σε ειδικές, glam ή και γιορτινές περιπτώσεις. Φέτος το φθινόπωρο ωστόσο, όλα αυτά θα αλλάξουν. Η χρυσή σκιά θα φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ και έχουμε τις αποδείξεις. Ρίξε μία ματιά στο look από την πασαρέλα της Alice McCall

ALICE MCCALL

Barely there λάμψη, διακριτική πολυτέλεια και ο τέλειος τρόπος για να φωτίσεις το βλέμμα σου ένα από τα μουντά πρωινά που θα έρθουν. Δες τώρα και το look από το runway του Oscar De La Renta.

OSCAR DE LARENTA

Η χρυσή σκιά μοιάζει να «ξέμεινε» από το προηγούμενο βράδυ και μας αρέσει πάρα πολύ. Δε πόσο ταιριάζει με το casual jacket. Δες τώρα και πως φόρεσαν τη χρυσή σκιά τα μοντέλα στην πασαρέλα της Pamela Roland.

PAMELA ROLAND

Ένα σχεδόν χρυσό smoky δημιουργήθηκε και δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω του. Το ίδιο μας συνέβη και με το look από την πασαρέλα του Prabal Gurung.

PRABAL GURUNG

Λίγη διακριτική λάμψη στο άνω βλέφαρο ήταν ό, τι πρέπει για να φωτίσει όλο το πρόσωπο! Βέβαια, στην πασαρέλα του οίκου The Blonds άλλαξαν τα πράγματα.

THE BLONDS

Η σκιά έγινε γραφική, over the top και μετατράπηκε σε βραδινή. We loved it! Το ίδιο λατρέψαμε και το extravagant look από την πασαρέλα του Tadashi Shoji.

TADASHI SHOJI

Γενικά φέτος, η χρυσή σκιά θα πρωταγωνιστήσει παντού και ανυπομονούμε να τη δοκιμάσουμε με όλα μας τα πουλόβερ και τα hoodies!

Διάβασε ακόμα:

3 τρόποι για να δείχνεις υπέροχη χωρίς πολύ μακιγιάζ

Τι βερνίκι νυχιών να διαλέξεις σύμφωνα με το ζώδιό σου

On the beauty desk: Πράγματα που θα βρεις αυτή τη στιγμή στο γραφείο της ομορφιάς