5 πράγματα που μπορείς να κάνεις με το πράσινο τσάι για να γίνεις… ακόμα πιο όμορφη

Μαρία Ροδίτη
5 πράγματα που μπορείς να κάνεις με το πράσινο τσάι για να γίνεις… ακόμα πιο όμορφη

Πρόκειται για ένα θαυματουργό συστατικό της φύσης!

Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχουν κάποια βότανα, τα οποία εκτός από την κατανάλωσή τους ως ροφήματα, μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε και ως προϊόντα ομορφιάς. Ένα από αυτά είναι και το πράσινο τσάι. Μπορεί εσύ να το απολαμβάνεις με λίγο μέλι για να χαλαρώσεις τα απογεύματα μετά τη δουλειά, αλλά και ως αντιοξειδωτικό, καθώς «καθαρίζει» όλες τις τοξίνες του οργανισμού, ενώ περιέχει και ελάχιστες θερμίδες.

Τα καλά νέα, όμως, είναι ότι το πράσινο τσάι μπορεί να ωφελήσει πολύ την επιδερμίδα του προσώπου σου και να σε κάνει ακόμα πιο λαμπερή και όμορφη από όσο είσαι. Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι πολλά καλλυντικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά περιέχουν στα συστατικά τους το πράσινο τσάι, καθώς προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιδράσεις και το ενισχύει, ώστε να παραμένει νεανικό και να προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης.

tea love

Συγκεκριμένα, το τσάι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 5 τρόπους και να σου χαρίσει υπέροχη επιδερμίδα με τη χρήση μόνο μερικών tea bags. Μάθε στην παρακάτω gallery πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

Cover photo: @accesseye

Διάβασε ακόμα: Μπορεί η υπερκατανάλωση πράσινου τσαγιού να κάνει κακό στην υγεία σου;