Δράστε στοχευμένα

Δράστε στοχευμένα

Με ένα στικ όπως το Eight Hour Cream Targeted Sun Defence Stick SPF 50 High Protection, η προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία βρίσκει το στόχο της.

Ο ισχυρός αντηλιακός δείκτης SPF 50 δρα σαν ασπίδα προστασίας από το κάψιμο και τις συνέπειες που δημιουργούν γήρανση, από τις ακτίνες UVA και UVB ενώ τα ενυδατικά συστατικά του Eight Hour καταπραΰνουν και απαλύνουν το δέρμα για περισσότερο οκτώ ώρες.

Είναι ελαφριάς υφής, που γλιστράει απαλά στο δέρμα καλύπτοντας το αόρατα με μια μόνο εφαρμογή, καθόλου λιπαρή αντηλιακή προστασία που διασφαλίζει το δέρμα από την άμεση και μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο.

Χωρίς PABA, το οποίο στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί, ευρέως ως φίλτρο υπεριωδών ακτίνων στα αντηλιακά σκευάσματα και συνδέεται συχνά με ερεθισμό του δέρματος, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και έχει πολλαπλή χρήση. Έχετε το πάντα μαζί και επιλέξτε το δικό σας τρόπο προστασία σας.

•Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο.

•Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για «στοχευμένη» προστασία στις περιοχές που έχουν περισσότερη ευαισθησία κατά την έκθεση τους στον ήλιο.

•Απλώστε ομοιόμορφα 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο.

•Επαναλάβετε όταν χρειάζεται ή όταν απαιτείται όπως: μετά το στέγνωμα του δέρματος με πετσέτα ,το κολύμπι ή την εφιδρωση.

•Εστιάστε στις ευαίσθητες περιοχές, όπως χείλη, μύτη, λοβό του αυτιού ακόμη και ουλές.