DIY Time! Είναι αυτή η πιο εύκολη κοτσίδα που θα κάνεις ποτέ; Ναι είναι!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
DIY Time! Είναι αυτή η πιο εύκολη κοτσίδα που θα κάνεις ποτέ; Ναι είναι!

Δες πως θα την κάνεις σε λιγότερο από 3 λεπτά

Το σενάριο είναι γνωστό: Το ξυπνητήρι χτυπά σαν μανιασμένο στο κομοδίνο. Πατάς το snooze και γυρίζεις πλευρό. Νομίζεις πως έχει περάσει μόλις ένα τέταρτο αλλά το ρολόι έχει άλλη άποψη. Σηκώνεσαι σαν κυνηγημένη και ξεκινάς μία άνιση μάχη με το χρόνο. Αυτά είναι συνήθως τα πρωινά μας εδώ στο queen.gr στα οποία δίνουμε μάχη με το χρόνο, την ανάγκη για ύπνο και τα μαλλιά μας. Κάποια πρωινά συνεργάζονται αυτές οι ατίθασες τούφες που τόσο μας ταλαιπωρούν κάποια άλλα όμως δεν μας αφήνουν καμία επιλογή παρά την αλογοουρά ή τον κότσο.

Μας αρέσουν και τα δύο όμως –πρέπει να το παραδεχτούμε- υπάρχουν μέρες που τα βαριόμαστε φριχτά. Ακόμα χειρότερα, υπάρχουν μέρες που τα μαλλιά μας δεν υπακούν ούτε στην αλογοουρά. Ευτυχώς, υπάρχει το Instagram και πιο συγκεκριμένα τα γρήγορα How to που βρίσκουμε τα οποία σώζουν την κατάσταση.

aks saks anita 81634612 827942517659343 1082806059931675344 n

Τα προφίλ των αγαπημένων μας hairstylists είναι γεμάτα χτενίσματα που χρειάζονται 10 χέρια και 10 προϊόντα αλλά είναι επίσης γεμάτα και με χτενίσματα που απαιτούν μόλις 3 λεπτά από το χρόνο μας και μερικά λαστιχάκια. Για ένα από αυτά θα μιλήσουμε σήμερα.

Βρήκαμε βλέπεις το τέλειο χτένισμα για τις ημέρες που έχουμε πατήσει το snooze παραπάνω φορές από ότι θα έπρεπε. Είναι η rope braid, δηλαδή η κοτσίδα που μοιάζει με σχοινί και όπως θα δεις στο παρακάτω video είναι πολύ εύκολο να την αντιγράψεις.


https://www.instagram.com/p/B8dqewaJoyX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μεγάλο και μερικά μικρά λαστιχάκια και μόλις τρία λεπτά. Μπορείς να την κάνεις σε λουσμένα ή και σε άλουστα μαλλιά και έτσι, μέσα σε μόλις 3 λεπτά, τα μαλλιά σου μπορούν αν αποκτήσουν ενδιαφέρον και η μέρα σου να εξελιχθεί σε πολύ καλύτερη από ότι νόμιζες. Θα τη δοκιμάσεις;

Διάβασε ακόμα: Διάβασε γιατί πρέπει να έχεις πάντα eye patches στο ψυγείο σου