DIY Time! Κεφάλαιο αποτρίχωση στο μουστάκι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
DIY Time! Κεφάλαιο αποτρίχωση στο μουστάκι

Ναι, ήρθε αυτή η ώρα

Τα memes που κυκλοφορούν για το πριν και το μετά των γυναικών στην καραντίνα ΔΕΝ με διασκεδάζει ιδιαίτερα και γενικά διασκεδάζω με σαχλαμάρες (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Βλέπεις, τι να κάνουμε, οι γυναίκες έχουμε τρίχες, ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ. Κάποιες επιλέγουν να τις βγάζουν και κάποιες όχι. Το τι θα κάνει η κάθε μία είναι δική της υπόθεση και σίγουρα δεν είναι θέμα χλευασμού. Κάποια κορίτσια έχουν άγχος την τριχοφυΐα και ίσως περνούν μεγάλο στρες με τα ινστιτούτα κλειστά. Κάποια άλλα επιλέγουν να μην ασχολούνται και δεν χρειάζεται να δέχονται bullying. Εγώ προσωπικά κάνω αποτρίχωση. Αυτή είναι η επιλογή μου αν και δεν τη χρειάζομαι ιδιαίτερα γιατί είμαι από τις τυχερές (γιατί είναι κάτι απόλυτα φυσικό και ξεκάθαρα θέμα τύχης) αλλά παραμένω έξαλλη με τα κακόγουστα memes με τα μουστάκια και τα φρύδια.

Η τριχοφυΐα είναι κάτι που πραγματικά στρεσάρει πολλά κορίτσια εκεί έξω και το στρες είναι το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Η καραντίνα κάνει κακό στην ψυχολογία έτσι κι αλλιώς. Καλύτερα να σε απασχολεί πως θα πλύνεις τα χέρια σου και πως θα σώσεις κανένα αδέσποτο παρά να ασχολείσαι με το αν θα βγει από την καραντίνα με μουστάκι η διπλανή σου ή αν θα πάρει 10 κιλά. Γούστο της, καπέλο της (με το μπαρδόν κιόλας).

Adam Selman emn S18 001

Επειδή ωστόσο, όπως είπα ήδη δύο φορές, η αποτρίχωση στρεσάρει πολλά κορίτσια τα οποία δεν έχουν πρόσβαση στην αισθητικό τους, είπα να βοηθήσω. Αν λοιπόν θέλεις και μόνο αν θέλεις, να βγάλεις το μουστάκι σου δεν είναι δύσκολο. Χρειάζεσαι απλά αποτριχωτικές ταινίες που βρίσκεις σε κάθε σούπερ μάρκετ και τις παρακάτω απλές συμβουλές.

Πρώτα από όλα ξεκίνα με καθαρό δέρμα και όταν λέω καθαρό εννοώ χωρίς κρέμες και μακιγιάζ. Έπειτα, σκέψου το μουστάκι σε τρία μέρη (δεξιά, αριστερά και κέντρο). Κόλλα την ταινία πολύ καλά στο δέρμα σου και κράτα το μάγουλό σου από την αντιθετη πλευρά για αντίσταση. Τράβα με μία απότομη κίνηση με φορά από την άκρη των χειλιών σου και προς το κέντρο τους! Μην το κάνεις αργά… και θα πονέσεις περισσότερο και δεν θα αποτριχώσεις τίποτα! Στη μέση, κόλα την ταινία κάθετα και τράβα προς τα επάνω. Και τώρα στο πιο σημαντικό…

Borbonese emn S20 005

ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ. Ναι, φωνάζω. Ό, τι βγήκε, βγήκε, αν δεν τα κατάφερες μην το ξανακάνεις, θα γεμίσεις σπυράκια και θα έχουμε άλλα μετά. Επίσης… Για να μην βγάλεις σπυράκια, καθάρισε την περιοχή από το κερί με τα ειδικά μαντηλάκια που έχουν μέσα οι ταινίες και μετά βάλε μία κρέμα που καταπολεμά τα σπυράκια για να είσαι σίγουρη.

Τώρα αν δεν ξέρεις τι ταινίες να πάρεις, στην παρακάτω gallery έβαλα αυτές που χρησιμοποιώ εγώ και είναι πολύ καλές. Δες τις και διάλεξε και να θυμάσαι: Το αν θα αποτριχώσεις το μουστάκι σου ή όχι είναι δικό σου θέμα, δεν αφορά κανέναν άλλο και όλοι αυτοί που κοροϊδεύουν μπορούνε να πάνε να…πλυθούνε.

Διάβασε ακόμα: Αρωματικά κεριά που μπορείς να αγοράσεις online για… άλλο level χαλάρωσης