DIY Time! Δεν έχουμε 1 αλλά 4 μάσκες ματιών για κάθε σου ανάγκη…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
DIY Time! Δεν έχουμε 1 αλλά 4 μάσκες ματιών για κάθε σου ανάγκη…

Ναι είναι μάσκες ματιών και μάλιστα τέλειες

Καραντίνα ημέρα #65756: Ξύπνησα με πρησμένα μάτια και δεν ξέρω γιατί. Υποψιάζομαι το κρασί και τα πλατό τυριών που καταβροχθίζω μόνη μου μετά τις 9 το βράδυ… Το σκυλάκι μου με κρίνει αλλά όχι πολύ γιατί τρώει και εκείνη τυριά μαζί μου. Τι θα γίνει όμως με τα πρησμένα μάτια; Έχω και ένα live να κάνω μεθαύριο! Ξέρω τι θα γίνει και θα σου πω τι να κάνεις και εσύ….

Μάσκες ματιών θα κάνουμε και όχι δεν μιλώ για μάσκες του εμπορίου προφανώς. Όπως κατάλαβες από τον τίτλο, θα φτιάξουμε μόνες μας τέλειες μάσκες και μιλώ στον πληθυντικό γιατί θα φτιάξουμε 4, μία για κάθε ανάγκη. Είναι όλες πανεύκολες, τα υλικά τα έχεις στο σπίτι και μην μου πεις πως έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις!

Πρώτα από όλα όμως πρέπει να ετοιμάσεις τη βάση για τις μάσκες που δεν είναι άλλη από το… Βαμβάκι. Ναι, ναι το βαμβάκι. Βλέπεις, το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι ευαίσθητο και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε δεν θα δημιουργήσουν κάποιο είδος πάστας, θα είναι υδαρά. Κάπως πρέπει λοιπόν να μείνουν κάτω από τα μάτια σου γι᾽αυτό θα φτιάξεις μικρά επιθέματα από δίσκους ντεμακιγιάζ. Πως; Έτσι… (1-0)

diskoi ntemakigiaz

Η αγαπημένη μας blogger (@helloglow) ανέβασε αυτή τη φωτογραφία που τα εξηγεί όλα. Απλά θα κόψεις στη μέση τους δίσκους ντεμακιγιάζ και θα φτιάξεις μισοφέγγαρα. Τόσο απλά! Έπειτα θα πας στην παρακάτω gallery για να μάθεις όλες τις συνταγές και σε τι θα σε βοηθήσουν. Εμπρός λοιπόν!

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το ένα DIY που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις