10 μυστικά για να αποκτήσεις μακριές και πυκνές βλεφαρίδες

10 μυστικά για να αποκτήσεις μακριές και πυκνές βλεφαρίδες

Με φυσικά υλικά και περιποίηση που θα κάνεις μόνη σου στο σπίτι!

Οι πλούσιες, πυκνές και μακριές βλεφαρίδες είναι όνειρο πολλών γυναικών. Πολλές από εμάς, όμως, είτε εκ φύσεως δεν έχουμε τις επιθυμητές βλεφαρίδες, είτε τις έχουμε ταλαιπωρήσει αρκετά με το ψαλίδι ή την πολλή ποσότητα μάσκαρα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. Ναι, σίγουρα ο πιο εύκολος τρόπος για να πετύχουμε πλούσιες βλεφαρίδες είναι να χρησιμοποιήσουμε μια μάσκαρα, η οποία θα τους χαρίσει τον απαραίτητο όγκο και θα δώσει ένταση στο βλέμμα μας. Ή, διαφορετικά, μπορούμε να βάλουμε ψεύτικες βλεφαρίδες και να κάνουμε εμφύτευση.

Ωστόσο, αυτήν την περίοδο που μένουμε σπίτι και δε βαφόμαστε- εκτός από το καλό που κάνουμε στην επιδερμίδα μας-, είναι ευκαιρία να προσπαθήσουμε να απομακρυνθούμε για λίγο από αυτές τις τεχνικές και με φυσικούς τρόπους να αποκτήσουμε πυκνές και μακριές βλεφαρίδες για μοναδικό και ακαταμάχητο βλέμμα.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, υπάρχουν 10 θαυματουργά μυστικά και υλικά, τα οποία είναι ικανά- με τη σωστή χρήση- να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ονειρεμένες βλεφαρίδες. Δώσε λίγο χρόνο και θα δεις ότι μόλις βγεις από την καραντίνα θα έχεις κάνει δουλίτσα!

Διάβασε ακόμα: 15 φανταστικές αλογοουρές που μπορείς να κάνεις μέσα στο σπίτι