Αυτή η κοτσίδα ονομάζεται «Κοτσίδα της Ραπουνζέλ» και είναι πανεύκολο να την κάνεις!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτή η κοτσίδα ονομάζεται «Κοτσίδα της Ραπουνζέλ» και είναι πανεύκολο να την κάνεις!

Έχουμε το video που σου δίνει οδηγίες βήμα προς βήμα

Υπάρχουν μερικά accounts στο Instagram τα οποία ακολουθούμε σχεδόν εμμονικά εδώ στο beauty department. Ένα από αυτά είναι και το προφίλ της @annalovesbraids. Είναι η hair stylist από τη Γερμανία που λατρεύει τις κοτσίδες (όπως λέει το όνομά της) και εμείς λατρεύουμε εκείνη ΚΑΙ τις κοτσίδες της. Πολύ συχνά ανεβάζει tutorials στον λογαριασμό της και μας εξηγεί πως να κάνουμε κοτσίδες, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο πολύπλοκες. Σήμερα λοιπόν ανακαλύψαμε πως έχει ανεβάσει ένα how to για την «Κοτσίδα της Ραπουνζέλ»!

Δεν εξηγεί γιατί την ονόμασε έτσι, εξηγεί όμως ότι φαίνεται πολύπλοκη αλλά δεν είναι και συνεχίζει δείχνοντάς μας πως να την αντιγράψουμε. Πάτα play στο παρακάτω video kαι τα λέμε πιο κάτω…


https://www.instagram.com/p/B_5SdhwijoW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως είδες, είναι ένα χτένισμα που γίνεται πανεύκολα και είμαστε βέβαιες πως θα το αγαπήσεις τόσο εσύ όσο και το κοριτσάκι σου αν είσαι μανούλα. Κάνε λοιπόν ένα save και πλέξε την «Κοτσίδα της Ραπουνζέλ» το ΣΚ που έρχεται! Είναι ό, τι πρέπει για τον καιρό αλλά και για όλες τις φωτογραφίες που θα τραβήξεις και εσύ για το instagram!

Διάβασε ακόμα: Oh no! Αυτά τα 5 συστατικά δεν πρέπει να τα βάλεις ΠΟΤΕ σε DIY συνταγή σου