Video! Δες πώς θα αντιγράψεις το super girly χτένισμα της Ελένης Μενεγάκη βήμα-βήμα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Video! Δες πώς θα αντιγράψεις το super girly χτένισμα της Ελένης Μενεγάκη βήμα-βήμα

Είναι πανεύκολο και μπορείς να το κάνεις και κάθε μέρα ακόμα 

Η Ελένη θα μας λείψει πολύ την επόμενη σεζόν. Είναι μία κατηγορία από μόνη της και τη λατρεύουμε όπως άλλωστε και όλη η Ελλάδα. Όσο όμως εμείς σκεφτόμαστε το πόσο θα μας λείψει, εκείνη κάνει τις πιο fresh εμφανίσεις της εμφανώς ανανεωμένη μετά την ανακοίνωση της παύσης των εμφανίσεών της στην τηλεόραση και φυσικά το προσέξαμε. Δεν ξέρουμε βέβαια αν έφυγε πράγματι ένα βάρος από πάνω της ή αν, όπως όλοι μας, βλέπει πλέον με άλλο μάτι την άνοιξη πάντως η διαφορά φαίνεται και πολύ μάλιστα. Σήμερα όμως δεν θα μιλήσουμε για την εμφάνισή της ειδικά αλλά για ένα χτένισμά της ειδικά. Είναι αυτό που ανέβασε πριν μερικές ώρες στον λογαριασμό της στο instagram και βρίσκουμε πως είναι super girly και πρακτικό για όλες μας τις εμφανίσεις.

elenimenegaki 99423274 107339330900717 7813418345229987309 n

Όπως βλέπεις, είναι ένα κοριτσίστικο αλλά και κομψό μισό-μισό χτένισμα που ταιριάζει σε όλες, μπορούν να το κάνουν όλα τα μήκη μαλλιών και... είναι πολύ πρακτικό για τη μάσκα που πρέπει συνεχώς να φοράμε αφού κρατά τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό μας χωρίς όμως να τα έχει μαζεμένα. Από όποια πλευρά και αν το δεις (μεταφορικά και κυριολεκτικά) είναι το τέλειο ανοιξιάτικο αλλά και καλοκαιρινό χτένισμα και πρέπει να το αντιγράψουμε όλες. Πως; βρήκαμε το video που σου τα εξηγεί όλα βήμα προς βήμα, από το πως θα κάνεις τους κυματισμούς στις τούφες σου μέχρι το πως θα στρίψεις τις τούφες πριν τις στερεώσεις πίσω. Πάτα play για να το δεις και τα λέμε παρακάτω.



Όπως είδες, είναι ένα πανεύκολο χτένισμα και αν σε φοβίζει το ψαλίδι πάψε να ανησυχείς. Σου έχουμε ήδη δείξει πως θα κάνεις κυματισμούς και μπούκλες στα μαλλιά σου χωρίς θερμότητα και μπελάδες (θυμήσου εδώ). Το μόνο που θα σε συμβουλεύαμε είναι να ψεκάσεις με άφθονο ξηρό σαμπουάν τα μαλλιά σου πριν τα στερεώσεις ή να ενισχύσεις το κράτημα με λίγ λακ, κυρίως αν είσαι φρεσκολουσμένη. Κατά τα άλλα είναι ένα χτένισμα που θα λατρέψεις και που εμείς λατρέψαμε πολύ. Ευχαριστούμε Ελένη!

Διάβασε ακόμα: Your insta-questions: Ποια είναι μία καλή ενυδατική με χρώμα για το καλοκαίρι