DIY Time! Δες πως θα κάνεις κρεμώδες γαλλικό βήμα-βήμα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
DIY Time! Δες πως θα κάνεις κρεμώδες γαλλικό βήμα-βήμα

Ένα τέλειο tutorial από τη master του είδους 

Το σημερινό Daily Nailspiration ήταν αφιερωμένο στα εναλλακτικά γαλλικά μανικιούρ που πολύ θα ήθελα να δω να κάνεις μέρες σαν τη σημερινή (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Έψαξα τις τέλειες προτάσεις και σου τις έδειξα για το μεσημεριανό σου διάλειμμα όμως, πριν σε αποχαιρετίσω, υποσχέθηκα πως θα ικανοποιήσω όλες μα όλες τις french mani ανάγκες σου και θα μιλήσω και για το κλασικό γαλλικό που τόσο αγαπάς και τόσο αντιπαθώ. Δεν θα μιλήσω όμως εγώ, θα μιλήσει ή μάλλον... θα δείξει η master του είδους και λατρεμένη μου nail artist Betina Goldstein.

Η Betina βλέπεις ανέβασε στο instagram της ένα τέλειο tutorial όπου σου δείχνει πως να κάνεις βήμα-βήμα ένα σούπερ κομψό, κρεμώδες γαλλικό μανικιούρ που οριακά άρεσε και σε εμένα. Πατώντας play παρακάτω θα δεις το τέλειο video της. Δες όμως και τα λέμε παρακάτω...


https://www.instagram.com/tv/CB07ZRND4H3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ναι, χρησιμοποιεί ένα εξωπραγματικά λεπτό πινέλο αλλά αυτό είναι το μυστικό! Είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις διορθώσεις με το μικρό πινέλο γιατί ακολουθείς πολύ μικρά βήματα και βάφεις πολύ μικρή επιφάνεια. Προτείνω να το δοκιμάσεις πριν το κρίνεις και κάτι μου λέει πως θα το βρεις τουλάχιστον μαγικό! Όσο για τα βερνίκια... Ξέχνα τον "ασβέστη" και το nude και "αγκάλιασε" τις κρεμώδεις αποχρώσεις, είναι πιο κομψές! Καλό ΣΚ gil!

Διάβασε ακόμα: Η κρέμα ματιών δεν φροντίζει μόνο την επιδερμίδα αλλά και την ψυχολογία σου