Εναλλακτικό highlighter

Εναλλακτικό highlighter

Είναι το προϊόν ομορφιάς που δεν αποχωρίζεστε ποτέ. Αλλά φτάνει μία στιγμή που αναγκαστικά πρέπει να βρεθεί υποκατάστατο.

Τελείωσε το highlighter αλλά εσείς θέλετε να τονίσετε λιγάκι το εσωτερικό των ματιών σας. Μην απογοητεύεστε. Υπάρχει μία έξυπνη και γρήγορη λύση με προϊόντα που έχετε στο νεσεσέρ σας.

Δεν μπορεί καλοκαιριάτικα να μην έχετε μία ανοιχτή γαλάζια σκιά! Είναι ένα δροσερό χρώμα που –για να λέμε την αλήθεια- όλο λέτε να το φορέσετε, αλλά τελευταία στιγμή κάνετε πίσω. Έφτασε η ώρα, λοιπόν, να ευχαριστήσετε την πωλήτρια που σας το πούλησε. Κι αυτό, γιατί, θα προσποιηθεί ότι είναι κονσίλερ!

Βάλτε λίγη σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού και σβήστε την απαλά προς τα μέσα, αλλά μην φτάσετε μέχρι τη μέση του βλεφάρου. Σταματήστε λίγο πριν. Φροντίστε να τη φορέστε και στην κάτω μεριά του ματιού –πάντα στην εσωτερική του γωνία.

Το αποτέλεσμα θα είναι φωτεινό και μοντέρνο. Προσοχή, μόνο μην υπερβάλλετε με την ποσότητα ή το σημείο μέχρι το οποίο θα φτάσετε. Επίσης, μην προτιμήσετε σκιά με έντονα ιριδίζοντα στοιχεία. Μπορεί να έχει απαλή λάμψη ή να είναι ματ.

Τέλος, αν δεν αγοράσατε ποτέ εκείνη τη γαλάζια σκιά που σας πρότεινε η πωλήτρια, αναζητήστε στο νεσεσέρ σας μία ροζ, άσπρη, βεραμάν αλλά όχι μοβ, γιατί θα κάνει τους κύκλους σας –αν έχετε- πιο έντονους.