DIY time! Αυτή η αλογοουρά είναι η πιο εύκολη και κομψή που έχεις δει ποτέ

Μαρία Ροδίτη
DIY time! Αυτή η αλογοουρά είναι η πιο εύκολη και κομψή που έχεις δει ποτέ

Μπορείς να τη φτιάξεις κυριολεκτικά σε ένα λεπτό!

Οι ζέστες του Σεπτεμβρίου καλά κρατούν και σύμφωνα με την ΕΜΥ τις επόμενες ημέρες ο υδράργυρος θα φτάσει και τους 36 βαθμούς Κελσίου. Φαίνεται, λοιπόν, ότι το καλοκαιράκι δε λέει να μας αφήσει σε ησυχία και αυτό δε μας χαλάει καθόλου. Μπορούμε άνετα το ΣΚ που πλησιάζει να εκμεταλλευτούμε τον καιρό και να κάνουμε κάνα δυο μπάνια στη θάλασσα.

Το μόνο «αρνητικό» με αυτές τις θερμοκρασίες είναι ότι σκάμε από τη ζέστη. Ειδικά, τα κορίτσια που έχουν πολύ μακριά μαλλιά υποφέρουν αρκετές φορές. Σε καταλαβαίνουμε αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία. Και σε ενοχλεί η ζέστη και έχεις βαρεθεί να πιάνεις σε πρόχειρους κότσους ή ατημέλητες αλογοουρές τα μαλλιά σου. Χρειάζεσαι κάτι νέο και φρέσκο να δοκιμάσεις.

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Βρήκαμε, λοιπόν, για σένα μια πανεύκολη και super chic αλογοουρά, την οποία θα κάνεις μέσα σε ένα λεπτό. Και δεν υπερβάλλουμε. Για να είμαστε ακριβείς, η hairstylist Chrissy Rasmussen παρουσίασε στο Instagram account της την αλογοουρά που θα δεις παρακάτω και πραγματικά μας ενθουσίασε.

https://www.instagram.com/p/B-2nHUsltTu

Στην ουσία, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου σε ένα low ponytail και να τυλίξεις μια τούφα μαλλιών γύρω από το λαστιχάκι, ώστε να το καλύψεις. Στη συνέχεια, προχωράς τυλίγοντας την αλογοουρά με μικρές τούφες μέχρι τη μέση της και τις σταθεροποιείς με τσιμπιδάκια.

Είναι υπέροχη λύση για τις ζεστές μέρες που βιώνουμε, για την περίοδο που έχει βγει η ρίζα και θες να την καμουφλάρεις ή όταν βαριέσαι να λουστείς. Δοκίμασέ την και πραγματικά θα δεις ότι θα λάβεις τα πιο κολακευτικά σχόλια!

Cover photo: @hairby_chrissy

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το μυστικό της Kourtney Kardashian για natural μακιγιάζ