4 tips για να διατηρείς υγιή τα σγουρά μαλλιά σου τον χειμώνα

Μαρία Ροδίτη
4 tips για να διατηρείς υγιή τα σγουρά μαλλιά σου τον χειμώνα

Πρέπει να είσαι σχολαστική με τη φροντίδα τους…

Τα σγουρά μαλλιά είναι υπέροχα όμορφα, είναι όμως και δύσκολα στη διαχείρισή τους. Θέλουν καλό κομμωτή για να έχουν ένα όμορφο κούρεμα, θέλουν εξειδικευμένη φροντίδα και περιποίηση πολύ διαφορετική από οποιονδήποτε άλλον τύπο μαλλιών. Βλέπεις, έχουν την τάση να φριζάρουν με το παραμικρό σε σχέση, για παράδειγμα, με μαλλιά σπαστά ή ολόισια. Ή και να σπάνε, επίσης, με μεγάλη ευκολία.

Για θυμήσου λίγο… Μήπως πολύ πρόσφατα σού έτυχε να μην μπορείς να ξεμπερδέψεις τα μαλλιά σου ή οι άκρες σου να είναι πολύ ξηρές και ταλαιπωρημένες, χωρίς να καταλαβαίνεις τι ακριβώς συμβαίνει; «Αφού τα φροντίζω σωστά, κάνω ό,τι πρέπει για να είναι υγιή, λαμπερά και δυνατά, τι στο καλό συμβαίνει;», είπες πιθανότατα με νεύρα στον εαυτό σου.

Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα! Δεν είναι δα και το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο να ξυπνάς, να αντικρίζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, να βλέπεις μια ατίθαση αφάνα και να μην ξέρεις από πού να ξεκινήσεις να σώζεις την κατάσταση.

Μη χάνεις, όμως, την ψυχραιμία σου! Είσαι - όπως όλοι μας- σε καραντίνα και έχεις όλο τον χρόνο δικό σου να περιποιηθείς σωστά τα σγουρά μαλλιά σου και να ανακτήσεις την υγεία τους. Πώς; Με τα τέσσερα tips που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Ανακάλυψέ τα και ξεκίνα αμέσως να τα εντάσσεις στην καθημερινή hair routine σου. Πολύ γρήγορα θα δεις το αποτέλεσμα που θέλεις στον καθρέφτη σου και στην υφή των σγουρών μαλλιών σου.

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το απόλυτο κούρεμα για το 2020