Αυτό είναι το απόλυτο κούρεμα για το 2020

Μαρία Ροδίτη
Αυτό είναι το απόλυτο κούρεμα για το 2020

Το έχουν δοκιμάσει οι περισσότερες Ελληνίδες και ξένες celebrities.

Ναι! Μπορεί τα κομμωτήρια να είναι κλειστά, μπορεί το ραντεβού με τον κομμωτή μας να αργήσει πολύ ακόμα, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούμε να ενημερωνόμαστε, να επικροτούμε ή να απορρίπτουμε τις τάσεις τις σεζόν. Κι αν υπάρχει κάτι που να μας απασχολεί κάθε χειμώνα – εκτός από τα χρώματα μαλλιών- είναι τα κουρέματα.

Τα catwalks των διεθνούς φήμης Οίκων Μόδας, οι beauty influencers του Instagram, αλλά και οι celebrities είναι πηγές έμπνευσης για κάθε γυναίκα όσον αφορά την εμφάνισή της. Κι αν υπάρχει ένα haircut που μονοπώλησε το ενδιαφέρον το δικό μας, αλλά και όλων των γυναικείων περιοδικών και online magazines από την αρχή του 2020 μέχρι και αυτήν τη στιγμή, αυτό δεν είναι άλλο από το καρέ κούρεμα.

Μη μας πεις ότι δεν πήγε το μυαλό σου! Το bob haircut, είτε είναι ασύμμετρο, αυστηρό, συμμετρικό, γεωμετρικό, με layers ή χωρίς, με curtain bangs, χωρίστρα, αφέλειες ή φράντζα, είναι το απόλυτο κούρεμα του 2020 και αυτό που πρέπει να δοκιμάσεις μόλις λήξει η καραντίνα και ανοίξουν τα κομμωτήρια. Είναι εύκολο και φρέσκο, δε θέλει πολλή δουλειά και styling, ενώ -όσο κι αν δεν το πιστεύεις- σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις πολλά και διαφορετικά χτενίσματα.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως κάθε μέρα μαθαίνουμε ότι και μια ακόμη Hollywood star έκοψε τα μαλλιά της καρέ. Ούτε και στην Ελλάδα, όμως, είναι λίγες οι celebrities που το έχουν επιλέξει και τους έχει ταιριάξει απόλυτα. Ανακάλυψέ τις στην παρακάτω gallery, παρατήρησε το κούρεμά τους καλά και βρες αυτό που ίσως να σου ταίριαζε για… να το υλοποιήσεις μετά την καραντίνα. Ίσως αυτή η αλλαγή είναι ό,τι χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία, χαμόγελο και στυλ τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε!

Διάβασε ακόμα: New look! Η Dakota Johnson άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της