Αυτό είναι το μυστικό για να μη φεύγει το κραγιόν κάτω από τη μάσκα σου

Μαρία Ροδίτη
Αυτό είναι το μυστικό για να μη φεύγει το κραγιόν κάτω από τη μάσκα σου

Το βρήκαμε, επιτέλους!

Το ξέρουμε! Φέτος έχεις απαρνηθεί το κραγιόν σου για δύο πολύ βασικούς λόγους. Πρώτον, τους πρώτους μήνες που φορούσες κραγιόν πασαλειβόσουν, αυτό έμενε πάνω στη μάσκα και μουτζούρωνε το μουστάκι και το πηγούνι σου. Οπότε, αποφάσισες να μην ξαναφορέσεις κραγιόν. Και δεύτερον, μιας που με τη μάσκα το κραγιόν δε φαινόταν, σκέφτηκες πως δεν υπάρχει λόγος να το ξαναφορέσεις.

Λογικές οι σκέψεις σου. Παραδέξου το, όμως! Το αγαπημένο σου beauty item, αυτό που μπορεί στο λεπτό να μεταμορφώσει την εικόνα σου, σου έχει λείψει πολύ. Και σίγουρα θέλεις να το ξαναφορέσεις για να νιώθεις εσύ καλά και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Το ζήτημα είναι πώς δε θα γίνεις χάλια. Γιατί, εντάξει, μπορεί να υπάρξει και κάποια στιγμή που θα βγάλεις τη μάσκα, όταν θα είσαι μόνη σου μέσα στο αυτοκίνητό σου. Πρέπει να είσαι λερωμένη και να σε βλέπουν και οι περαστικοί; Όχι, βέβαια.

kragion me maska

Γι’ αυτό, λοιπόν, σήμερα σού έχω το τέλειο tip, ώστε να φοράς κραγιόν κάτω από τη μάσκα σου και αυτό να μένει στη θέση του, αναλλοίωτο. Ποιο είναι αυτό; Το layering. Το να βάζεις, δηλαδή, αποκλειστικά και μόνο δύο στρώσεις κραγιόν στα χείλη σου. Όχι, όμως, απλά να περνάς δυο φορές το κραγιόν πάνω στα χείλη.

Η πρώτη στρώση κραγιόν θα πρέπει να γίνεται με λεπτό πινελάκι. Έτσι, το κραγιόν «κάθεται» και στις πιο λεπτές πτυχές των χειλιών. Συνεχίζεις με μια δεύτερη στρώση κραγιόν και αφού το απλώσεις, με τα δάχτυλά σου χτυπάς ελαφρά τα χείλη με ταμποναριστές κινήσεις. Διαφορετικά, κάνεις το ίδιο με ένα χαρτομάντηλο και… είσαι έτοιμη! Το περιττό προϊόν έχει φύγει από τα χείλη σου και τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να λερωθείς και να μουτζουρωθείς. Τι λες; Θα αρχίσεις ξανά να φοράς το αγαπημένο σου κραγιόν, κάτω από τη μάσκα σου;

Διάβασε ακόμα: Βίκυ Καγιά: Όλες οι λεπτομέρειες για το χθεσινό beauty look της στο GNTM3